Kahramanmaraş’ta etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, Özel İdare İş Merkezi’nin zemin katını su bastı. 
Öğleden sonra etkisini gösteren ve her geçen dakika giderek şiddetlenen sağanak yağış, Kahramanmaraş’ta hayatı adeta durma noktasına getirdi. Başta Trabzon Caddesi ve Azerbaycan Bulvarı olmak üzere kent genelindeki birçok trafik noktası araç yığınına döndü. Son yılların en büyük sağanağına maruz kalan Kahramanmaraş’ta yağıştan en çok etkilenen yerlerden biri de Özel İdare İş Merkezi oldu. Sağanak yağışın etkisini tamamıyla arttırmasının ardından çarşıda mahsur kalan vatandaşlar soluğu Özel İdare İş Merkezi’nde aldı. Vatandaşlar iş merkezinin altında uzun bir süre yağışın durmasını bekledi. 
ZEMİN KATTAKİ ESNAFLARIN İŞYERLERİNİ SU BASTI
Özel İdare İş Merkezi’nin zemin katında bulunan işyerleri yağan sağanak nedeniyle göle dönüştü. İşyeri sahipleri bu durum karşısında kendi imkânlarıyla işyerlerindeki suları temizlemeye çalıştı.  Durumundan şikâyetçi olan esnaf, bir sonraki olası bir doğal afete karşı yetkililerden önlem almasını istedi.
KENT MEYDANI GÖLE DÖNDÜ
Kahramanmaraş’ın en işlek noktalarından biri olan ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak ta bilinen Kent Meydanı, sağanak nedeniyle adeta göle döndü. 
Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz