Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Katiphan’da gerçekleştirilen Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında, Kahramanmaraş’ı dünyada en kıskanılan şehir haline getirmek için gayret ettiklerini söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İmran Kılıç, İl Başkanı Ahmet Özdemir ve Kahramanmaraş’taki sivil toplum kuruluşu temsilcilerin katıldığı ‘Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin proje ve hizmetlerinin tanıtıldığı slayt gösterisi ile başladı.

Daha sonra söz alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ın büyükşehirle birlikte bütün şehir olduğuna işaret ederek, Kahramanmaraş’ı dünyanın en yaşanılabilir kentleri arasında yer alması için gece gündüz demeden gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “ Tek amacımız var, Kahramanmaraş’ımız dünyada en ön plana çıkarmak, herkesin gıpta ile gösterdiği, burada yaşamak için can attığı, burada yaşayan insanların kıskanıldığı bir yer şehir haline getirmek. Bunu Büyükşehir Belediyesi olarak tek başımıza yapabilecek bir imkânımız yok. Bunun için omuz omuza vererek şehrimizi, geleceğimizi inşa edeceğiz.

Sivil toplum kuruluşları olarak sizlerin görüşleri bizler için çok önemli. Sizlerle zaman zaman bir araya geliyoruz. Bundan sonra da daha sık bir araya gelerek Kahramanmaraş’ımız için hep birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Ahmet Özdemir, Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ve İmran Kılıç da birer konuşma yaptılar.

Daha sonra söz alan Sivil toplum kuruluşları temsilcileri fikir ve önerilerini dile getirdiler.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz