Bugün TBMM Genel Kurulu'da milletvekillerine koronavirüs hakkında bilgiler  veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgınının yayılmasını önlemek için özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına moral vermek adına vatandaşlara saat 21'de balkonlara çıkarak alkış çalma çağrısında bulunmuştu. Bakan Koca'nın çağrısı üzerine tüm Türkiye'de vatandaşlar saat 21'i gösterdiğinde evlerinin balkonlarına çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı. Sağlık çalışanlarına Kahramanmaraş'tan da büyük destek geldi.
Özelikle Binevler, Doğukent, Boğaziçi ve Hürriyet Mahallesi gibi  mahallelerde ikamet eden vatandaşlar, hem alkışlarla hem de ıslıklarla da desteklerini gösterdi.

"ONLARA MİNNETTARIZ"
Kahramanmaraş'ta evinin balkonunda alkış yapan Abdurrahman Aslantürk, salgına karşı sağlık çalışanlarına destek olmak istediklerini söyledi.
Etkinliği sosyal medyadan gördüğünü anlatan Aslantürk, "Koronavirüse karşı canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız, Allah yardımcıları olsun. Bu sıkıntılı süreci onların özverili çalışmaları sayesinde en kısa zamanda, en az zararla atlatacağız." dedi.

Editör: Mahmut Beyaz