24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam eden AK Parti Kahramanmaraş 27. Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Aday adaylığı için başvuru yapmasının ardından sahaya inerek, ilçe ilçe, semt semt, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelen ve onların sorunlarını, sıkıntılarını dinleyen Özdemir, kent genelindeki hemen hemen tüm vatandaşlarla kucaklaştı. Bu kapsamda Özdemir, yine bir esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Şehrin tarihi mekânlarından biri olan Rıdvan Hoca Yer Altı Çarşısı’na giden Özdemir, esnafları ziyaret ederek, 24 Haziran’daki seçim için partisine ve kendisine destek istedi. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Özdemir, gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. “İl başkanı olduğum dönemde neysem milletvekili olduğum zamanda aynısı olacak” diyen Özdemir, seçimin ülke adına iyi geçmesi temennisinde bulundu.

KENDİMİZİ YENİLİYORUZ”
Kendilerini yenilediklerini anlatan Özdemir, bundan sonraki süreçte daha güçlü bir ülke göreceklerinin altını çizdi. Özdemir, “Seçime artık 1 gün kaldı. Dün cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’ta çok güzel çok mükemmel bir miting yaptı. Kahramanmaraşlı yine davasının liderine sahip çıktı. Bugünde onun heyecanı bizde daha fazla. Bunun için sabahtan geldik ve esnafımızı her gün olduğu gibi ziyaret ediyoruz. Onların hallerini hatırlarını soruyoruz. Bu anlamda gördüğümüz ilgiden dolayı memnunuz. İnşallah bu seçim ülkemiz için çok iyi bir seçim olacak. Bundan sonraki süreçte daha güçlü bir ülke göreceğiz. Daha iyi bir Kahramanmaraş göreceğiz. Biz buna inanıyoruz. Çünkü bizde kendimizi yeniliyoruz. Vatandaşımızın bize çizdiği yol, gösterdiği, söyledikleri dışında işlerini yapılmasına vesile oluyor. Mesela dün cumhurbaşkanımız enteresan bir şey söyledi. Bizim bir şehir hastanesi talebimiz yoktu ama cumhurbaşkanımız, “Size bir şehir hastanesi yakışır” dedi. O biliyor ki Kahramanmaraş’ın AK Parti’ye verdiği destek her şeyin üstünde ve onun bir karşılığı olamaz. Vatandaşımıza bunu anlatıyoruz. İnşallah seçim çok iyi bir seçim olacak. Vatandaşımızın teveccühünden bunu anlıyoruz” ifadelerini kullandı.

BİR VATANDAŞ GİBİ GELİN DİYORLAR”
Özdemir, “İl başkanı olduğum dönemde neysem milletvekili olduğum zamanda aynısı olacak. Yani vatandaşımızın beklentisi şu; vekil olduktan sonrada yine normal hayatınıza devam edin. Bizimle alışveriş yapmazsanız da bizimle bir çay için, sohbet edin. Yanınızda korumalarınız olmadan bir vatandaş gibi gelin diyorlar. Bu çok güzel ve çok insani bir talep. Şimdiye kadar öyle yaptık. İnşallah bundan sonrada öyle yapacağız” diye konuştu.

AK PARTİ’DEN BİR MEMNUNİYET VAR”
Vatandaşın AK Parti’den memnun olduğunu ifade eden Özdemir, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlar genelde yapılan hizmetlerin daha iyisini istiyor. Daha gelişmişini istiyorlar veya da yarım kalmış bir hizmet varsa onu istiyorlar. Aslında vatandaşımızın gündeminde hükümet sorunu seçim veya sistem yok. Herkes kendi bölgesindeki yerel talepleriyle ilgileniyor. Bu şu demek; aslında AK Parti’den bir memnuniyet var. AK Parti bir şeyi getiriyorsa onda bir sıkıntı yoktur. Önemli olan kendi çevresindeki küçük lokal sorunların çözümü. Bundan memnunum. Bu sorunlar çok büyük sorunlar değil. Bu sorunları tabii ki biz çözeriz. Önemli olan vatandaşın AK Parti’ye olan sadakatinin devam etmiş olması.”

ÇOK ÇALIŞACAĞIM”
Özdemir, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Cumhurbaşkanımızın miting alanında söylediği, “Önümüzdeki 5 yıl kardeşlik için daha çok mücadele eden bir Erdoğan göreceksiniz. Önümüzdeki 5 yıl 2071 vizyonu için daha fazla çalışan bir Erdoğan göreceksiniz. Önümüzdeki 5 yıl Kahramanmaraş’ın kalkınması için ter döken bir Erdoğan göreceksiniz” sözlerin üstüne 2,5 yıl il başkanlığı yaptım ve Kahramanmaraş için çok çalıştım. Bundan sonrada milletvekili olarak Kahramanmaraş için çok çalışacağım demek istiyorum.”

Haber: Emre AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz