Özge İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kahramanmaraş Ramada Otel Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Özge, Ramada Otel'in Kahramanmaraş adına büyük bir yatırım olduğunu belirterek, “Nisan ayı itibariyle Ramada Plaza Otel ve kongre merkezi olarak şehre hizmet vereceğiz” dedi.

Ümit Özge, Basın Mensupları ile tanışma toplantısında biraraya geldi. Ramada Otel'de düzenlenen tanışma toplantısına, Kahramanmaraş'ta görev yapan çok sayıda Basın Mensubu katıldı. İlk olarak kendisini tanıtan Özge, Aslen Bingöl'lü olduklarını ancak kendisinin Kahramanmaraş'ta doğduğunu ve burada büyüdüğünü söyledi.

 

'RAMADA OTEL KENTİMİZE YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRDI'

Özge, Yedi Güzel Adam'ın şehri olan Kahramanmaraş'ımızın yetiştirdiği güzide insanlardan biri olan Mahir Ünal'ın Kültür ve Turizm Bakanı olmasının şehrimiz için bir şans olduğunun altını çizdi. Özge sözlerini şöyle sürdürdü: “Özge Şirketler Grubu olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdurrahim Özge'nin öncülüğünde ağırlıklı yatırımlarımız yurt içinde ve yurt dışında İnşaat ve Taahüt alanında yaptığımız başarılara 2009 yılından itibaren Turizm alanında start verdik ve bir dünya markası olan Ramada Oteller Zincirini Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle buluşturduk. Bize bu hedefleri daha ileriye götürmemizde sonraki nesillerimize en iyi şekilde aktarmamızda büyük rol oynayan babama yani Abdurrahim Özge'ye huzurlarınızda teşekkür ve minnetlerimi ne kadar ifade etsem az kalacaktır. Şiirin ve Kültürün başkenti, Yedi Güzel Adam'ın şehri olan Kahramanmaraş'ımızın yetiştirdiği güzide insanlardan biri olan Mahir Ünal'ın Kültür ve Turizm Bakanı olmasıda şehrimiz içinde büyük bir şanstır. Şehrimiz onunda katkılarıyla çok büyük yatırımlara kavuşacaktır. 2011 yılından beri kavuştuğumuz yatırımlar Bakanımızın göreve başlamasıyla birlikte katlanarak devam etti. 2009 yılında Dünya'nın en büyük otel zincilerinden biriyle anlaşarak Kahraman şehrimize Ramada Oteli kazandırdık. Kentimize yeni bir çehre kazandıran bu büyük yatırımın estetik yapısı, kaliteli ve konforlu tasarımıyla şehrimizin de gurur kaynağı olmayı başarmıştır.”

 

'RAMADA PLAZA OTEL VE KONGRE MERKEZİ'

Ramada Otel'in açılışından bugüne kadar ulusal ve uluslar arası bir çok kongre, toplantı ve çalıştaya ev sahipliği yapmanın haklı gurunu yaşadıklarını kaydeden Özge, “Ayrıca Ramada Kahramanmaraş Nisan ayı itibariyle "Ramada Plaza Otel ve kongre merkezi" olarak şehrimize hizmet vermeye devam edecektir. 169 oda 380 yatak kapasitesi ve 3 bin 500 kişilik kongre merkeziyle hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Önümüzdek gü günler de Maliye Bakanlığı, Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlüğü ve KSÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı toplantısı otelimizde yapılacaktır. Bu büyük organizasyon her Üniversite'nin Strateji Geliştirme Daire Başkanlarının ağırlanması neticesiyle şehrimizin tanıtımın da büyük bir katkı sağlayacaktır. Bunun gibi bir çok organizasyona inşallah önümüzdeki günlerde hep birlikte tanık olacağız ve şehrimizin tanıtımına sizlerle birlikte katkı sunacağız. Bugün olduğu gibi yarın yaptığımız atılımlarla hep birlikte olacağımız inancıyla hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyor ve davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum."

 

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz