Memleketi Kahramanmaraş’a önemli projeler kazandıran Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, 50 milyonluk 5 yeni yatırım için müjdeyi verdi.

2002 seçimleriyle birlikte Türkiye’de istikrarı başlatan AK Parti’nin önemli isimleri arasında yer alan ülkenin stratejik, uzun vadeli planlarının yapılandırılmasında etkin görevler üstlenen Bakan Ünal, bakanlık mesaisinin yoğunluğunda memleketi için her zaman vakit ayırarak, gerçekleşmesi çok zor beş adımın daha atılmasını sağladı.

KAHRAMANMARAŞ’A YENİ HÜKÜMET KONAKLARI

Pazarcık, Türkoğlu, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Hükümet Konaklarının 2016 yılında inşaatlarına başlanacağı müjdesini veren Bakan Ünal, Çağlayancerit Hükümet Konağının ise 2017 yatırım programına alınması için çalışma başlattı. Şuan ki şartlarda beş büyük projenin yatırım planlamasına alınmasının oldukça güç ve ümitsiz bir beklenti iken ilçelerin bu acil ihtiyacına hassasiyetle yaklaşarak takipçisi olan Bakan Ünal'dan gelen müjdeli haberler memleketinde sevinç ve takdirle karşılandı. Kahramanmaraş seçim beyannamesi açıklamasında “Yaptıklarımızı Yazıyoruz, Yazdıklarımızı yapıyoruz” diyerek kulaklarda aşina olan bir cümlesini sık sık tekrarlayan Bakan Ünal, memleketine olan bağlılığını ve muhabbetini bir kez daha yaklaşık 50 milyon maliyetli 5 haberi yollayarak kanıtlamış ve halkın ona olan sevgisinin nedensiz olmadığını kanıtlamış oldu.

Haber Merkezi

 

Editör: Mahmut Beyaz