Uzun yıllar boyunca Kahramanmaraş il temsilciliği görevini Jeoloji Mühendisi Mehmet Kuruçay’ın yönettiği Jeoloji Mühendisleri Odası’nda bayrak el değiştirdi. Dinlenmeye çekilen Kuruçay’ın, genç yetenek Volkan Dalyan’a bıraktığı Jeoloji Mühendisleri Odası, Dalyan’ın yeni nesil tecrübeleriyle faaliyetlerini sürdürecek.
Dalyan’ın başkanlık görevini sürdüreceği Jeoloji Mühendisler Odası için başkan yardımcılığı görevine Ahmet Özbek, Güldemin Darbaş, Cengiz Murat Özaydın, Suat Silahlı, Suzan Okay, Ahmet Eşli, Furkan Tıraş getirildi.

Volkan Dalyan kimdir?
1982 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu.1990 yılında Lisanslı olarak Kahramanmaraşspor'da futbol hayatına başladı.1999 yılında ise profesyonel olarak Gaziantepspor'da oynadı.2001 yılında önemli bir sakatlık geçirdi ve futbol hayatını noktaladı. 2007 yılında Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu.2008-2012 yılları arasında Yüksel İnşaat firmasında birçok(baraj, yol, tünel) gibi projelerde saha mühendisi olarak çalıştı. Bu süre içerisinde KSÜ'de yüksek lisans eğitimini tamamladı.2012 yılında ise kendi firmasını kurdu. Yapı Laboratuvarı, müşavirlik hizmetleri, zemin etüt ve güçlendirme işleri yapmakta olup, Dalyan evli ve 1 çocuk babasıdır. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Editör: Mahmut Beyaz