İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Üye Katılım Programı düzenlendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen programa İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, CHP İl Başkanı Esat Şengül ile çok sayıda İyi Partili katıldı. Kentin tanınan sanatçılarından Salih Kıraç’ın verdiği konser sonrası kürsüye gelen İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“İYİ PARTİ BİR ALIN TERİ VE EMEĞİN MÜCADELESİDİR”
Aydın, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Milletin gözünün içine baka baka kurulmuş olan bu talan düzenini yüce dinimizi kullanarak yapılan insanlara karşı bu milletin ferasetini duygularını öne alarak onlarla iç içe geçerek kol kola olarak bir son verilmesi gerektiğine yürekten inanıyoruz. Zaten İyi Parti’nin kuruluşuna giden yolda önemli olaylardan bir tanesi de bu vurgun ve talan düzenini ortadan kaldırmaktır. Bu ülkenin basınına, medyasına el konuldu. Sarayın adamları yeme de içmede sınır tanımıyorlar. 2 gün önce partimizin 2’nci kuruluş yıl dönümünü Ankara’da kutladık. Bu partinin kuruluşunda bir emek, alın teri mücadele kültüründen gelen insanların zorbalığa karşı bir dikilişi, milyonlarca insanın yaşadığı bu ülkede bu şartlara teslim olmuşlara karşı biz sizden korkmuyoruz diyerek öne çıkan kuruluşumuzdan başlayarak her türlü cefaya, zorbalığa karşı durarak, adam gibi dikilerek zerre kadarda geri adım atmayarak, hiç kimsenin yapmadığını yaparak cesur bir kadının önderliğinde kurulmuş olan bu siyasi parti Türk milletinin ümidini temsil etmektedir.

“TESLİM OLMAK TÜRK’ÜN FITRATINDA YOKTUR”
Başlangıçta tehdidi metot haline getirip netice alanlar bizleri bu işten vazgeçirebilmek için her türlü yolu denediler. Ama biz dik durarak, kararlılık göstererek asla ve asla zalime boyun eğmeyeceğimizi, zalime karşı hakkın silesi, hakkın tokadı olmaya karar vermiş insanlar olarak bakın bugün gelinen nokta itibariyle karşımızda bir AK Parti oldu. Daha düne kadar İP deniliyorduk ama bugün İyi Parti olarak anılıyoruz. Biz bugünlere emeğimizle, alın terimizle geldik. Teslim olmak Türk’ün fıtratında yoktur. Ülkeyi talan edenler, devletin malını talan ederken cesur görünen insanlar şunu unutmayın; aslında onlar camdan kulenin içerisinde oturuyorlar.

“İYİ PARTİYE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
Bizim 2 yılın bir öyküsü var. 25 Ekim’de parti kurduk, 2 ayda teşkilatlandık. Bunu siz yaptınız. Siz 2 ay içerisinde hem yönetimleri oluşturdunuz hem parti binalarını tuttunuz. Işık hızından bile hızlı hareket ederek Türkiye Cumhuriyeti tarihinde rekorlara imza attınız. Bu sizin eseriniz. Bu esere hep birlikte sahip çıkmak zorundayız. Bununla kalmadık. Baktık ki bizi seçimlere sokmamak için plan hazırladılar. Biz bunun üzerine 2 ay içerisinde hemen kongreleri tamamladık. Bunu yapabilen ve başarabilen başka bir parti göremezsiniz. Bu destanının adı İyi Parti destanıdır. Biz bürolarda oturarak siyaset yapan insanlardan değiliz, oturduğu yerde Türkiye’nin şartlarını konuşup iş yapmaya geldiğinde de tembelleri oynayan takımdan değiliz. Biz siyaset işçisiyiz.”

“BİRÇOK ALANDA FAALİYET YÜRÜTÜYORUZ”
İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel’de, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve partimizin kuruluşu, Türkiye siyasetinin değişiminin 2. Yıl dönümünü birlikte yaşıyoruz. Aramızda uzak diyarlardan gelip misafirimiz olup, bizimle yaşayan Uygur Türkü kardeşlerimiz de var. Onlara da hoş geldiniz diyoruz. Biz Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak kültür, sanat, ormanlarımıza sahip çıkma, sanayi gibi birçok alanda faaliyet yürütüyoruz. Çalışmalarımız ve raporlarımız komisyon başkanlarımız tarafından mevcut bölgede yaşayan ilçe başkanlarımız tarafından tek tek çıkartılıyor. Biz bu sorunları çözmesi adına seçilmiş olan belediye meclis üyelerimiz ile birlikte büyük bir gayret ile hayata geçirmek adına çalışıyoruz. Sizlerin de desteği buna güç katacaktır.Sizleri daha çok yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Alihan Kürşat/Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz