AK Parti’de üstlendiği görevle 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en aktif isimlerinden biri olan Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, resmi sosyal medya hesaplarından yayımladığı yazıyla AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na destek veren hemşerilerine teşekkür etti. Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’nin birçok ilinde çalışmalara katılan, memleketi Kahramanmaraş’a da ayrı bir önem vererek başarılı bir seçim kampanyası yürüten Ünal, mesajında; “Her ferdi Kahramanmaraş ruhuyla yoğrulmuş kıymetli hemşerilerim; milletimiz, başta Kahramanmaraş olmak üzere ülkemizin dört bir yanında yine tercihini AK Parti'den yana kullanmış; 15 Temmuz bilinci ve Yenikapı ruhuyla doğal bir millet mutabakatı olarak ortaya çıkan Cumhur İttifakı'nı da Türkiye'de yüzde 51.63 oy oranıyla birinciliğe taşımıştır. Kahramanmaraş'ımızda 2002 yılından bu yana muhabbetiniz ve sevginizle 15. kez AK Parti'yi acık ara birinci parti olarak seçtiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. 10 ilçe ve Büyükşehirde birbirinden kıymetli adalarımızı %68'e yakın bir oranla göreve getirdiğiniz için en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.          

“CUMHUR İTTİFAKI'NA GÖNÜL VEREN GİZLİ KAHRAMANLAR...”

Vatandaşları, “Cumhur İttifakı'na gönül veren gizli kahramanlar” olarak nitelendiren Ünal, mesajının devamında, “AK Parti'nin milletin partisi, Cumhur İttifakı’nın milletin kendisi olduğunu tüm zihinlere bir kez daha nakşeden bu başarının arkasında kuşkusuz zaman merhumu gözetmeksizin ortaya koyduğu yoğun gayret, döktüğü alın teri ve dilinden düşürmediği hayır dualarıyla kadınlarımız, gençlerimiz, tüm teşkilat mensuplarımız, AK Partiye ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup. Cumhur İttifakı'na gönül veren gizli kahramanlar yer almaktadır. Aynı zamanda AK Parti İl Başkanı Sayın Ömer Oruç Bilal Debgici ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Ertuğrul Doğan beylerin şahsında tüm teşkilat mensuplarına canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“TEBRİK EDİYOR, GÖREVLERİNDE MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM”

AK Parti ve MHP milletvekillerine çalışmalarından dolayı teşekkür eder, seçimlerde göreve seçilen Belediye Başkanlarına ise muvaffakiyetler dileyen Ünal, “AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne ve MHP Seçim Komitesi'ne gece gündüz demeden çalışan milletvekillerimiz Sayın Ahmet Özdemir, Sayın Celalettin Güvenç, Sayın İmran Kılıç, Sayın Mehmet Cihat Sezal beyefendilere ve Sayın Habibe Öcal hanımefendiye, MHP Milletvekili Sayın Prof. Dr. Sefer Aycan beyefendiye teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör'ü tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

“BUNDAN SONRA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Ünal, mesajını şu şekilde tamamladı, “Bundan sonra daha çok çalışacağız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her birimiz ekip ruhuyla kardeşlik, birlik beraberlik içerisinde İşimiz, gücümüz Kahramanmaraş diyerek daha çok çalışıp sizlere hizmetkar olmaya canla başla devam edeceğiz.”

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz