90’lı yılların başında teknolojinin yaşamı kolaylaştırması için yatırım yapan bu yatırımı vatandaşların hizmetine sunan DEKA teknoloji, telefonların amiral gemisi olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı satışa sundu. Teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, 20 Ekim tarihinden itibaren Kahramanmaraş DEKA şirketler grubuna bağlı Turkcell şubelerinde tutkunlarıyla buluştu. Kahramanmaraş’ta DEKA şirketler grubuna bağlı Turkcell Şubeleri, iletişim teknolojisinin en yeni ürünlerini kısa zamanda müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Apple'ın 12 Eylül'de tüm dünyaya tanıttığı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için Kahramanmaraşlı iPhone tutkunlarının bekleyişi sona erdi. Yeniliğin adresi Turkcell Şubeleri bu kez ise Apple’ın merakla beklenen son modeli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı 20 Ekim Cuma günü teknoloji severler ile buluşturdu.


TEMASSIZ ŞARJ

İlk bakışta tasarım açısından iPhone 7 modelleriyle benzer görünen iPhone 8'in detaylarında önemli yenilikler var. Uzun zamandan beri metal kasa kullanan Apple, bundan vazgeçerek iPhone 8 modelleriyle arka yüzeyi cam bir tasarıma geçti. Özellikle altın rengi modelleri tasarım açısından dikkat çekiyor. iPhone 8 modellerin diğer dikkat çeken özelliği ise kablosuz şarj. Bu da kullanıcıları kablolardan kurtarmak açısından önemli bir özellik. Modelin A11 Biyonik işlemcisiyle performans da arttırıldı. Ayrıca kamera performansı ve pil performansı da iPhone 8'in dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. iPhone 8 Plus ise 12 megapiksel çift kamerası ve özel aydınlatmalı Portre modu ile en güzel stüdyo ışıklandırma efektlerini sağlarken, beş farklı ışıklandırma stilinde, sığ alan derinliği olan çarpıcı portreler çekilmesini mümkün kılıyor. iPhone 8 Plus’taki geniş açılı lens ve telefoto lens hem optik yakınlaştırma özelliğine hem de fotoğrafları 10 kata, videoları ise 6 kata kadar dijital yakınlaştırma özelliğine sahip.


‘İPHONE 8 VE İPHONE 8 PLUS 20 EKİM’DE MAĞAZALARIMIZDA’

Satışları başlayan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus hakkında bilgiler veren DEKA Perakende Mağazalar Koordinatörü Recep Bilgiç, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri için çok fazla talebin olduğunu söyledi. Kahramanmaraş halkını iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Bilgiç; “DEKA şirketler grubuna bağlı Turkcell Şubeleri olarak kent halkını en yeni teknoloji ile buluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bizler iletişim teknolojisinde Kahramanmaraş’ta söz sahibi bir firmayız. Biliyorsunuz teknoloji devi Apple, yeni iPhone modelleri olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ı 12 Eylül'de tüm dünyaya tanıtmıştı. Bu tarihten itibaren yeni modeller için bizlere oldukça fazla talep geldi. Müşterilerimizin bizlerden beklentisi oldukça yüksek ve bizde de bu beklentiyi karşılayacak potansiyel var. Tüm iPhone tutkunlarını yenilenen mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz