Kimyasal ilaçların ham maddesi olan bitkisel ürünler vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

İç organlarda rahatsızlıkları olan vatandaş çareyi bitkisel ürünlerde arıyor. Bu hastalıklara karşı keçiboynuzu, enginar yapraklı macun ve birçok bitkisel ürünleri tercih ediyor. Doktorların verdiği ilaçların yanı sıra vatandaş doğal ve şifalı bitkisel ürünleri alarak ilacın yanı sıra destekleyici nitelikte bu ürünlere ilgi gösteriyor. Bitkisel ürünlerle ilgili açıklamalarda bulunan bitkisel ürün işletmecisi Remzi Fedakâr, “. Bu sattığımız doktorların verdiği ilaçların yanında birer destekleyici ilaç niteliğindedir. Hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır ve tamamen doğaldır. Zaten vatandaşta bunun bilincinde ve doktorların verdiği ilaçların yanında hastalığı daha çabuk atlatabilmek adına alıyorlar” dedi.

‘KİMYASAL İLAÇLARIN YANINDA DESTEKÇİ’
Sattıkları ürünlerin tamamen doğal ve şifalı olduğunu söyleyen Fedakâr, bu ürünlerin doktorların verdiği ilaçların yanında destekleyici nitelikle olduğunu belirtti. Fedakâr, “ Keçiboynuzu özünün içerisinde bulunan maddeler kalsiyum, fosfor, sodyum, demir ve vitaminler içeriyor ki bu insan vücudunun bağışıklığını güçlendiriyor. Keçiboynuzu özünden vatandaşların günde bir yemek kaşığı içmesini tavsiye ederim. Bir diğer ürün ise denizin 2 kilometre altında üretilen balık yağıdır. OMEGA 3 vitaminini içerir. Bu da bağışıklığı güçlendirir. Zihni açar. Reishi mantar dediğimiz üründe ise insanların akciğer, karaciğer gibi organlarına faydası var. Zeytinyağlı kapsül de şeker için çok faydalı. Yine çörek otu yağımız var. Bu da bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücutta bulunan toksinleri atmasına yardımcı olur. Biz burada bu ürünleri tanıtıp söylüyoruz fakat biz sadece bunları doktorların verdiği ilaçların yanında destekleyici olarak tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘ENGİNAR YAPRAKLI MACUN KARACİĞER VE AKCİĞERİ DESTEKLİYOR’
Enginar yapraklı macunun karaciğer ve akciğer rahatsızlıklarına karşı iyi geldiğini söyleyen Fedakâr, ayrıca bu ürünün karaciğer rahatsızlıkları olan sedef ve mantar gibi hastalıklarında olmasını engellediğininde altını çizdi. belirtti. Fedakâr, “Enginar yapraklı macun ürünü karaciğer ve akciğeri destekleyici bir üründür. Karaciğerde yetmezliğine doktorların verdiği ilacın yanı sıra destek veriyor. Vücutta ki bir kısım mantar ve sedef gibi rahatsızlıklar karaciğerden oluştuğu için bu ürün bu hastalıkların oluşmasının önüne geçiyor. Bu sattığımız ürünler tekrar söylemek gerekirse doktorların verdiği ilaçların yanında birer destekleyici ilaç niteliğindedir. Hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır ve tamamen doğaldır. Zaten vatandaşta bunun bilincinde ve doktorların verdiği ilaçların yanında hastalığı daha çabuk atlatabilmek adına alıyorlar” ifadelerini kullandı.
Haber: Emre Akkış

 

Editör: Mahmut Beyaz