Gece saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi, Yusuflar Mahallesi’nde bulunan Gelecek Partisi il binasının Onikişubat İlçe odasının pencere kısmından içeri girerek, il başkanı Muharrem Çevik’e ait olduğu ve içerisinde parti ile ilgili dokümanların yer aldığı bilgisayarı alıp aynı pencereden kaçtı.
Sabah parti binasına gelen il başkanı Muharrem Çevik bilgisayarını yerinde göremeyince polise başvurdu. Polis ekipleri, olay yerinde parmak izi alırken, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.  Başkan Çevik ise, bilgisayarını bulana 5 bin TL ödül vereceğini söyledi.

İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER VARDI

Pencerede hiçbir zorlama olmadığını söyleyen Çevik,  “İl binasının gerek kapılarında, gerekse penceresinde herhangi bir zorlama veya kırık bulunmuyor.  Pencerenin açık kalmasını fırsat bilen ismi bilinmeyen şahıs, aynı gün parti binasına gelip üye kaydını yaptırdı. Nedense bu  şahıs aynı gecede binaya gelip hırsızlık yapıyor. Belkide pencere hırsızlığa zemin hazırlamak için açık bırakıldı. Pencereden içeri giren hırsız, çanta içindeki bilgisayarı alıp kayıplara karışmış” dedi.

KİMSEDEN ŞÜPHELENMİYORUM, ANCAK KAFAMDA KUŞKULAR VAR!

Başkan Çevik: “Parti çalışmaları ve üye kayıtları için bilgisayarımı getirmiş, masa üstüne bırakmıştım. Çanta içinde. Sabahleyin geldiğimde çantanın masa üstünde durduğunu, ancak bilgisayarın olmadığını görünce olayı polise bildirmek zorunda kaldım. Pencereden girmiş ve bilgisayarı aldıktan sonra aynı yerden ayrılmış. İçinde özellikle işyerime (şirketime) ait bilgeler, projeler ve parti bilgileri vardı. Ki benim için çok önemliydi. Kimseden şüphelenmesem de kafamda kuşkular yok değil.”

BULANA, GETİRENE 5 BİN LİRA ÖDÜL

İçindeki bilgilerin kendisinin ve partisi için önemli olduğuna da dikkat çeken Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, bilgisayarını getirene, bulana 5 milyon mükâfat vereceğini, hiç kimseden de şikayetçi olmayacağını sözlerine ekledi.

Editör: Mahmut Beyaz