Kahramanmaraş’ta göreve gelmesiyle birlikte kentte tarım ve hayvancılık alanında önemli işlere imza atan Kahramanmaraş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiroğlu’nun tayini Ankara’ya çıktı. Tarım alanında Kahramanmaraş’ı bölgede söz sahibi yaptırmada büyük emekleri olan ve Kahramanmaraş’ta yaptığı çalışmalarla ve projelerle adından sıkça söz ettiren İhsan Emiralioğlu, kendi sosyal medya üzerinden paylaştığı bir söz ile Ankara’ya tayinin çıktığını açıkladı.

Emiralioğlu sosyal medya hesabı üzerinden şu cümleleri kullandı;
Değerli dostlar...
Annemin rahatsızlığı sebebiyle Ankara'da Bakanlığımız merkez teşkilatında görev yapma talebim Sayın Bakanımızın da uygun görmesiyle gerçekleşti.
6 yıl boyunca Kahramanmaraş'ta görev yapmaktan büyük mutluluk ve onur duydum. Burada çok özel ve güzel dostluklar edindim. Elimden geldiğince görevimi hakkıyla yapma gayreti içerisinde oldum. Bu süre içerisinde bana destek olan başta ailem olmak üzere mesai arkadaşlarıma, ilimizde ve bakanlığımızda görev yapan bürokrat arkadaşlarıma, birlikte çalıştığımız sayın valilerimize, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ilimizin bakan ve milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş her şeyin en güzeline layık. Bu nedenle benden sonra görev alacak arkadaşlarımın benden çok daha iyi hizmet edeceklerine eminim. Benim herkese hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal ederseniz çok mutlu olurum. Selam ve dua ile...

Haber: Hakan Aydın

Editör: Mahmut Beyaz