Kervanhan’da düzenlenen düğün törenine Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Oda ve Dernek Başkanları, Kahramanmaraş’ın tanınmış sanayici ve işadamlarının yanı sıra Güvenç ve Hasüs ailelerinin dost ve akrabaları katıldı. Muhteşem bir organizasyonla gerçekleşen düğünde misafirler ve Fahrettin- Merve çifti rüya gibi bir gece yaşadılar. Kovid-19 nedeniyle sınırlı sayıda kişinin katıldığı düğünde davetliler, genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Davetlilerini güler yüz ve büyük bir misafirperverlik ile konuk eden Güvenç ve Hasüs ailesi, tüm masaları tek tek dolaşarak, katılımcılarla yakından ilgilendi.

NİKÂHI BAŞKAN GÜNGÖR KIYDI

Genç çiftin nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı. AK Parti Milletvekilleri Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, İmran Kılıç, Habibe Öcal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve İş insanı Mustafa Narlı çiftlerin bu mutlu gününde nikâh şahitliğini yaptılar. Nikâh merasiminde çiftlerin nikâh cüzdanını Milletvekili Habibe Öcal verdi. Nikâhın ardından çift ilk danslarını ederek romantik anlar yaşadı.

DÜNYADA CENNETİ ARIYORSAN YUVANDA ARAYACAKSIN, EŞİNDE ARAYACAKSIN

Nikâh töreni sonrası konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, “Evlatlarımıza mutluluk diliyorum. İnşallah sevgi, saygı, sadakat içerisinde yaşayacaklar, mutlu olacaklar ve hayırlı evlatlar bu ülkeye yetiştirecekler. Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin 19. yıl dönümünde çok güzel bir konuşma yaptı, “Eğer bizi tanımlamaları gerekirse, biz aile erkil bir toplumuz” dedi. Bizim inancımızda insanlar Allah’ın indinde eşittir ama toplum anlayışımızda toplum aileye dayanır, dünyada cenneti arıyorsan yuvanda arayacaksın, eşinde arayacaksın, çocuklarında arayacaksın. İnşallah bu anlayışa mensup iki gencimiz Türk milletine yeni bir aile olarak katılıyorlar ve hayırlı evlatlar yetiştirecekler, güzel hizmetler yapacaklar bunun için dua ediyoruz. Tabi ki tüm bekârlarımıza da hayırlı, güzel, mutlu, saadetli evlilikler diliyoruz ve gençlere bildirmeyi de görev biliyorum. Son dönemde anne babalar böyle güzel kararları çokça beklemeye başladı. Tüm anne babalar her evde çocukların evlenmesini bekliyor. Buradaki genç kardeşlerimize de, evlatlarımıza da bunu duyurmuş oluyorum” şeklinde konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Mutlu günlerinde yanlarında olup, onları yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Damat Babası İsmail Güvenç, “Güzel düğünümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. İki güzel çocuğumuzun mutluluğuna şahitlik ettik. Allah mutlu ve mesut etsin, bir yastıkta kocatsın inşallah. İnşallah ömür boyu mutlu olacaklar, vatanımız ve milletimiz için hayırlı güzel evlatlar yetiştirecekler. Yuvalarının cennet yuvası olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bizde Manşet Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileriz.

Haber: Samet İspir

Editör: Mahmut Beyaz