Büyük dönüşüm, büyük değişim sloganı ile ilçesinin bakir kalmış yanlarını ortaya çıkaran, sorun olan yere ekibi ile neşter atan, büyük projelere emin adımlar ile yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay yeni bir hizmet yaparak hem çocukları hem de ailelerini sosyal hayata entegre edecek. Büyükşehir yasası ile merkez ilçenin ikiye ayrılması ile oluşan Dulkadiroğlu Belediyesi, aradan geçen 4 yılda yüzlerce hizmeti ilçe halkına kazandırdı. Doğumdan ölüme kadar vatandaşın yanında olan ve hizmetlerinin hepsinde insan odağı faktörü ile yapan Necati Okay ve ekibi, art arda sosyal tesis, mesire alanı ve onlarca hizmeti yaparak ilçesindeki vatandaşın yüzünü güldürüyor.

VATANDAŞIN DUASINA TALİBİZ

“Biz vatandaşın duasını talibiz” diyerek çıktığı hizmet yarışını sürdüren Okay: “Kahramanmaraş’ın nefes alacağı bir alanı hizmete sunmanın gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yedikuyular yolu üzerinde bulunan bu güzel ormanlık alanda çok özel çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızın burada serin bir ortamda mesire alanı ihtiyacını gidermesi adına gereken her şeyi yaptık. İhtiyaç duyulan tüm donatılar bu alanda mevcuttur. Bu alan içerisine ek olarak geleneksel çocuk oyunları parkuru da inşa ettik. Vatandaşlarımız burada dinlenirken çocukları da çok güzel vakit geçirecek. Burada bir mini hayvanat bahçemiz de mevcuttur. Çeşitli hayvanları burada barındırıyoruz.”

DOĞA SEVERLER AKIN EDECEK

Bölgeye yapılacak yeni projeleri ve devam eden projeleri de anlatan Başkan Okay, son olarak şunları kaydetti: “Mesire alanımızın açmış olduğumuz kısmını ilk etap çalışması olarak nitelendiriyoruz. Buraya vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etti. Bu sebeple heyecan parkı ve A tipi mesire alanımızın çalışmalarını da hızlandırdık. Yalnızardıç bölgemizde inşa edeceğimiz A tipi mesire alanıyla Kahramanmaraş’ın doğa turizmine önemli katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Alanımızın şuanda alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. İnşallah inşaatını kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Bunun dışında mesire alanımızın yanında bulunan 100 dönümlük alanda bir de heyecan parkuru inşa edeceğiz. Bu alanında aynı şekilde doğa turizmine katkı sağlayacağını düşünüyorum.”

Başkan Okay’ın ardından bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a ilçesine kattığı değerlerden dolayı teşekkür etti. Öçal, Ak Parti Belediyeciliğinde vatandaşın hak ettiği hizmetle buluştuğunu hatırlatarak sözlerini tamamladı.

Öçal’ın ardından konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’da bir teşekkür konuşması yaptı.

Kılıç’ın ardından ise Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’de Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a ve ekibine teşekkür etti.

Özdemir’in ardından bir selamlama konuşması yapan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’da Dulkadiroğlu İlçesinin gelişimine dikkat çekti. Belediye Başkanı Necati Okay ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Özkan, başarıların devamını diledi.

Programa; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Çam, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz