AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Onikiişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ebu Talip Ceren’in yanı sıra Onikişubat İlçe Teşkilat mensupları katıldı. Oldukça verimli geçen toplantıda Hanefi Mahçiçek, Fırat Görgel, Ali Çam ve Cemil Tuğrul Özdöşemeci birer konuşma yaptı.

MİSYON SAHİBİ OLMAK İNSANI YÜCELTİR”
Konuşmasında sıklıkla misyon sahibi olmanın getirdiği avantajlardan bahseden Başkan Hanefi Mahçiçek, misyon sahibi olmanın insanı yücelteceğini dile getirdi. Başkan Mahçiçek, “Misyon sahibi olmak önemli bir şey. Misyon sahibi olmak insanı yüceltir. Yaşamınızın bir anlamı olur. O yaşadığınız hayatın gerçekten bir değeri olur bir misyon sahibi olursanız. İşte sizler Allah’a şükür birer misyon sahibi insanlarsınız. Çünkü bu ülkeyi misyon sahibi insanlar taşır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, o güzel insan misyon sahibi olmasa bu ülkeyi taşıyamazdı. Ama inşallah gelecekte misyon sahibi bireyler olarak bu ülkeyi sizler taşıyacaksınız. Allah’ın yardımıyla buna güveniyoruz. Sizlere güveniyoruz. Arkadaşlarımız anlattılar; gerçekten 4,5 yılda fiziki manada 90 yılda yapılamayanlar yapıldı” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN ÖZVERİLİ ÇALIŞTIK, ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”
Açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci ise teşkilat olarak çalışmaları büyük bir özveriyle sürdürdüklerini söyledi. Özdöşemeci, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “24 Eylül 2017 yılında yapmış olduğumuz kongrede bayrağı Akif Erdoğan başkanımızdan devraldık. O günden bugüne kadar teşkilat olarak çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürdük. Onikişubat gençlik kolları olarak il gençlik kolları başkanımız Ali Çam önderliğinde bu kutlu yolda omuz omuza yürüyoruz, tabi bu yol her zaman güllük gülistanlık olmadı ki bizlere de hiçbir zaman gül bahçeleri vaat edilmedi, tabi bizimde derdimiz gül bahçelerinde gezmek olmadı, yürüdüğümüz bu kutlu yolda kimi zaman ayağımıza diken battı kimi zaman taş değdi ama bunların hiç biri hiçbir zaman canımızı yakmadı çünkü biz bu davanın kutlu olduğunu bu davanın hak davası olduğunu ve batılın karşısında Recep Tayyip Erdoğan’dan başka, ak kadrolardan başka burada bu salonda bulunan neferlerden başka kimsenin durmadığını duramayacağını biliyoruz. O yüzden biz bu bilinçle her zaman daha ciddi daha özverili çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz.”

TEŞKİLATIM HER DAİM BENİM YÜREĞİMDE OLDU”
Teşkilatına olan bağlılığından ve sevgisinden söz eden Özdöşemeci, “Teşkilatım her daim benim yüreğimde oldu evde, işte yâda başka nerde olursam olayım teşkilatım, davam her zaman kafamın bir yerinde benimle birlikte oldu. Yeri geldi ailemden ödün verdim yeri geldi işimden sosyal hayatımdan ödün verdim ama hiçbir zaman gocunmadım ve bunların hiçbirine fedakârlık gözüyle bakmadım bunların hepsi bana gurur verici onur verici birer görevler oldu. Çünkü memleketimde bir taş üstüne taş koymanın yâda akrabam tanıdığım olmadığı halde ihtiyaç sahibi herhangi bir vatandaşın derdine karşılık beklemeden derman olmanın verdiği haz hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanamayacak kadar kıymetli oldu benim için” şeklinde konuştu.

İLK GÜNDEN BUGÜNE CİDDİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK”
İlk günden bugüne sürekli olarak ciddi bir şekilde çalıştıklarına vurgu yapan Özdöşemeci, bu çalışmadan hiçbir zaman vazgeçmediklerinin altını çizdi. Özdöşemeci, “Biz Onikişubat gençlik kolları ekibi olarak ilk günden bugüne ciddi bir şekilde çalıştık. İlçemizi mahalle mahalle gezdik sokaklarını dolaştık kapılarını çaldık ve vatandaşlarımızın elini samimi bir şekilde sıktık. Bizler gençlik kolları olarak kimi zaman iftara yetişemeyen vatandaşlara su olarak ulaştık, kimi zaman yalnız yaşayan yaşlılarımıza muhabbet olduk, kimi zaman esnaflarımızın kapısını bereket duasıyla çaldık, kimi zaman umutsuzluğa kapılan yetim kardeşlerimize birer ağabey birer abla olduk, kimi zaman kapısını kimsenin çalmayacağını düşünen ailelerimizin sofrasına misafir olduk. Ama hiçbir zaman yorulan olmadık sıkılan olmadık ramazan ayında oruç halimizle seçim çalışmasına çıksak ta hiçbir zaman bundan gocunan olmadık. Ve bundan sonrada aynı bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HER ZAMAN AKTİF VE DİNAMİK YAPIMIZI KORUDUK”
“Teşkilat olarak her zaman aktif ve dinamik yapımızı koruduk, hiçbir zaman özeleştiri yapmaktan kaçmadık” diyen Özdöşemeci, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Teşkilat içinde düzenlemiş olduğumuz anketlerle neleri daha iyi yapabileceğimizi sorguladık. Ve tüm bunları yaparken bir tek gayemiz oldu, o da bayrağı teslim aldığımız yerden çok daha yukarı taşımak. Başka hiçbir gayemiz olmadı. Kısacası bizler her daim vatan için millet için Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden giden gençler olduk ve bundan sonrada Allah kısmet ettikçe bu yolda samimi bir şekilde yürümeye devam edeceğiz inşallah ve birlikte birçok iş yaptığımız, bundan sonrada yapacağımız ekibime mahalle başkanı ve yönetimlerine, aklıselim teşkilatımızın her bireyine ve gece gündüz birlikte memleket için çalıştığımız yönetim kurulu üyelerime yol arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum Allah onlardan razı olsun.”

Haber: Emre AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz