Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandığı günden itibaren şehre gelerek seçim çalışmaları yürüten Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ı karış karış gezerek hem esnafların hem de vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını, taleplerini dinleyerek çözüm noktasında gayret gösteriyor. Her gün şehrin farklı bir bölgesinde seçim çalışmalarına devam eden Güngör, bu kez Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların tek tek işyerlerine girerek, muhabbet eden Güngör, 31 Mart günü Cumhur İttifakı’na destek istedi.

“HAMT OLSUN SON DERECE SICAK BİR KARŞILAMA GÖRÜYORUZ”
Esnaf gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Güngör, şu ana kadar gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğunu ifade etti. 3,5 ayı geçkin bir süredir çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Güngör, “Seçime sayılı günler kaldı. Bugünde 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 104’üncü yıl dönümü. Biz tabii ecdadımızı Çanakkale şehitlerimizi ve bu topraklar için şehit olmuş bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz. Bu vatan için dünde bedel ödedik, bugünde ödüyoruz. Gelecekte de çekinmeden bedel ödeyeceğiz. 3,5 ayı geçkin bir süredir şehrimizde seçim çalışmaları yapıyoruz. Hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Hamt olsun son derece sıcak bir karşılama görüyoruz. Üst düzeyde bir kabul gördük. Ben tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

“ŞU ANA KADAR KARARSIZ SEÇMENE DENK GELMEDİM”
Şu ana kararsız seçmene denk gelmediğinin de altını çizen Güngör, hemşerilerinin kararının oldukça net olduğunu sözlerine ekledi. Güngör, “Bildiğiniz gibi biz AK Partimizin Belediye Başkan Adayı olmanın yanında aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayıyız. Buradan kendi teşkilatımın tüm gayretlerine, samimi desteklerine ayrıca da MHP teşkilatlarına son derece teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bir işbirliği, koordinasyon içerisinde bu çalışmaları yürütüyoruz. AK Parti hükümetleriyle gerek merkezi hükümet gerekse de yerel yönetimlerin yaptığı çalışmalar var. Çok ciddi hizmetler var. Ama tabii insanlık var olduğu müddetçe talepler ve ihtiyaçlar olacaktır. Gelişmeye bağlı olarak ta hizmetler çeşitlenerek artıyor. Bizde hem hükümet hem yerel yöneticiler olarak inşallah bu sorumluluğu üstlendiğimizde bunları çözeceğiz. Tabii genel olarak çok büyük bir sorun yok. Rutin belediye hizmetleri yönünden bazı talepler var. Bunlarda zaman içerisinde giderilir. Ben şu ana kadar kararsız seçmene denk gelmedim. Hemşerilerimin kararı oldukça net” şeklinde konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz