2009 yılında AKDO adını olarak bir Limited şirketi olarak yola başlayan, gerek kaliteli personeli gerek birbirinden lezzetli yemek çeşitleri gerekse de eşsiz dondurma ve tatlılarıyla insanların Kahramanmaraş’taki bir numaralı tercihi haline gelen AKDO, her geçen gün daha da yükseliyor. Yenilikçi ve farklı ürünleriyle değer yaratan AKDO, müşterilerine sunduğu güzel hizmetle hem ağızda hem de gönüllerde tatlı bir an oluyor. AKDO’nun kuruluşundan gelişmesine, misyonundan hedeflerine varana kadar birçok konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AKDO Genel Müdürü Ali Davarcıoğlu, bundan sonraki süreçte yollarına yatırımcılarla devam edeceklerini açıkladı. Bayileşerek ilerlemeyi düşündüklerini anlatan Davarcıoğlu, “Bütün misafirlerimizi AKDO şubelerine bekliyoruz” diye konuştu.

SAĞLAM ADIMLAR ATMAK İSTİYORUZ”

Sağlam adımlar atarak ilerlemek istediklerini söyleyen Davarcıoğlu, “AKDO, 2002 yılındaki ilk şahıs şirketi olarak biliniyor. 2009 yılında da AKDO adını alarak bir Limited Şirket oldu. 2009 yılından bu yana öncelik küçük imalat olarak başlayıp, 2011 yılında ilk şubesini açtı ve günümüzde 7 tanesi Kahramanmaraş'ta olmak üzere, 2 Gaziantep ve 1 tane de Adana'da şubesi bulunmaktadır. Onun dışında da bir fabrikamız ve Pazarcık'a verdiğimiz bir bayiliğimiz var. Kısa sürede önce Allah'ın takdiriyle bu hale geldik. Bundan sonraki hedeflerimiz, Türkiye genelinde şubeler açmak. Türkiye'den sonra da yurt dışına açılmak için bağlantılarımız var. Bayileşerek ilerlemeyi düşünüyoruz. Şu anda Ankara ve İstanbul programımız var. Görüşmelerimizde sağlam adımlar atmak istiyoruz. Araştırmalar yapılıyor çünkü bu riskli bir iş. Bunların tamamı kendi öz kaynaklarımızla yapıldı. Bundan sonra da öyle gitmeyi planlıyoruz. Güçlü yatırımcılarla beraber 30'lara 40'lara ilerlemeyi düşünüyoruz. Yurt dışı bağlantılarımızda sözleşmelere kadar geldik. İnşallah ilerleyen günlerde olacak. Memleketimizin halkına çok teşekkür ediyoruz. Bizi onlar parlattılar. Bütün misafirlerimizi AKDO şubelerine bekliyoruz. Allah herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

AÇTIĞIMIZ ŞUBELERDEN ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ”

Açtıkları yeni şubelerden çok güzel tepkiler aldıklarını dile getiren Davarcıoğlu, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Açtığımız şubelerden çok güzel tepkiler alıyoruz. Özellikle Gaziantep ve Adana’da açtığımız şubelerde beklentimizin üzerinde bir talep oldu. Vatandaş bize gelmeden önce şubelerimize gidiyor. Menümüzü araştırıyor, bakıyor. Biz bundan sonraki süreçte yolumuza yatırımcılarla devam etmeyi düşünüyoruz. Bu işin en büyük sorunu personel sıkıntısı. Deneyimli personel olmayınca ben ürünü ne kadar kaliteli yapsam da sunumu olmadıktan sonra ürün de boşa çıkıyor. Bu yüzden yatırımcılar hem kendi işi olduğu için daha çok işe sarılıyor. Personelleri bire bir kontrol ediyor. Hedefimiz bu yönde.”

Haber: Melis Tunçer

Editör: Mahmut Beyaz