AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından kente gelerek seçim çalışmalarına başlayan Hayrettin Güngör, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. ‘Birlikte Belediyecilik’ sloganıyla istişareye büyük önem verdiğine her fırsatta dikkat çeken Güngör, STK ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Tayfun Özbek ve gazilerle buluşan Güngör, ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Burada Dernek Başkanı Yunus Karaman, gazi ve şehit yakınlarıyla bir araya gelen Güngör, sonrasında ise Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na geçti. Memur-Sen İl Başkanı Abdulaziz Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Güngör, katılımcılarla istişarelerde bulundu.

ZİYARETLERDE ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER ÖĞRENİYORUM”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, “Ziyaretlerimizi hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bugün gazilerimizle çok sıcak bir sohbet etme imkanı bulduk. Gerçekten çok duygulandım, çok mutlu oldum. Akabinde ise yine şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ettik, orada da çok mutlu oldum. Çok sıcak bir şekilde karşılandım, bu ziyaretler beni gerçekten çok duygulandırdı. Akabinde ise Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur Sen ve sendikalarımızı ziyaret ettik. Burada da şehrimizin geleceğine dönük neler yapabiliriz noktasında istişarelerde bulunduk. Ben şahsen bu ziyaretlerden çok memnunum. Çok şeyler öğreniyorum şehrimizle alakalı, ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

TOPLUMUN BÜTÜN KESİMİYLE İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ”

‘Birlikte Belediyecilik’ sloganının detaylarını anlatan Güngör, “Birlikte Belediyecilik sloganı, benim Türkiye Belediyeler Birliği’nde de kullandığım sloganımdı. Neyle birlikte, herkesle birlikte, neyle birlikte vatandaşla birlikte, neyle birlikte bütün sosyal sınıflarla birlikte, neyle birlikte dünyayla birlikte diye çalışıyordum. Bu sloganı burada da devam ettiriyorum. Şimdi tabi ki şehrimizde belediye hizmetleri 7’den 70’e toplumun her kesimini ilgilendiriyor. Toplumumuzda birçok sosyal ve toplumsal sınıflar var. Toplumun bütün kesimini etkileyen her bir hizmeti gerçekleştirirken de istişare etmeyi amaçlayan bir slogandır, Birlikte Belediyecilik” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIMIZI DEKLARE EDİYORUZ”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Memur Sen İl Başkanı Abdülaziz Aydın ise, “AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı açıklandıktan sonra tüm kamuoyunda olduğu gibi Memur Sen’de de heyecanla karşıladık. Müktesebatının güçlü olduğunu biliyorduk, geçmişte bu işin merkezinde olan bir isim olduğunu da biliyorduk. Dolayısıyla AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz, başarılarının daim olmasını diliyoruz. İyi olan, hayırlı olan her şeyde de her ortamda olduğu gibi bu süreçte de başkanımızın yanında olacağımızı deklare ediyoruz. Sendika-siyaset, sendika-belediye arasındaki muhakkak ki derinlerden gelen bir ittifak vardır. Başkanımızın birlikte belediyecilik yapacağız, mantığı ve mantalitesi tam da bizim gibi STK’ların zeminine uygun bir formasyon. Bizi ziyaret etmesi demek, Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret etmesi demek de Memur Sen’e bağlı bütün üyelerimizin aslında muhatap kabul edilmesi demektir. Bu durum ziyadesiyle bizleri memnun etmiştir. AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e bir kez daha ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz