1989 yılından bu yana jeotermal enerji alanına hükmeden ve gücünü sudan alan Doğan Jeotermal Grup, tecrübesiyle ülkenin sahip olduğu öz kaynakları doğru projelerle kaliteli ve başarılı hizmetlere dönüştürüyor. Doğan Jeotermal Grup, stratejik yatırım kararıyla 2009 yılından bu yana Termal Turizm yatırımlarına da yönelmiş ve bu alanda ülkemizin en büyük yatırımcısı konumunu mükemmel hizmet kalitesiyle pekiştirmiş bulunuyor. Bir Doğan Jeotermal Grup projesi olan Hattuşa Vacation Thermal Clup, Türkiye’nin dört bir yanında en güzel bölgeler üzerinde kurulu tesisleriyle tatil anlayışına yeni değerler katarak şifalı kaplıca sularının mucizevi gücünü herkesin kullanımına sunuyor. Termomineral suların iyileştirici ve yenileyici etkisini tatil keyfi ile birleştiren Hattuşa Vacation Thermal Clup, işin gerçek profesyonelleri tarafından yönetilmesiyle fark yaratıyor. Doğan Jeotermal Grup bünyesinde bulunan Erzin Hattuşa Vacation Thermal Clup tarih, deniz ve doğanın eşsiz uyumu ile sizleri bekliyor.

HİJYENİK OTEL SEÇİLDİ

Bölgenin Parlayan Yıldızı olan Hattuşa Erzin, çalışmaları ve çalışanları ile sürekli alkış toplayan bir tatil köyü olarak hizmet vermeye devam ediyor. Güvenli Turizm Sertifikasını alan ve hijyenik otel seçilen Hattuşa Erzin, Haziran ayından bu yana misafirlerini ağırlamaya başlamış ve verdiği kaliteli hizmet ile de fark yaratıyor. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de yaşanan süreçte Hattuşa Erzin, tüm kadrosu ile hijyen eğitiminden salgın eğitimine, gıda eğitiminden misafir memnuniyeti eğitimine kadar birçok eğitimi aldı.

HER TÜRLÜ ORGANİZASYON YAPILIYOR

Hattuşa Erzin, Konaklamadan ziyafete, açık kır bahçesi ile düğünden, kınaya, nişana ve her türlü organizasyona A’la Carte Restaurant’tan zengin açık büfe yemeklerine, SPA hizmetlerinden açık havuzlarına, termal kürlerden Fitnes alanlarına ve daha sayamadığımız birçok hizmetlerine kadar misafirlerine ve bölgeye hizmet veriyor. Keyifli ve sağlıklı bir tatil için Hattuşa Erzin’i seçin diyen Hattuşa Erzin ailesi, Kurban Bayramı’na özel çalışmalarını da sonlandırarak misafirlerini bekliyor.

Haber : Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz