Kipaş Holding yöneticileri ve patronları geçtiğimiz gün Mado Sarayı’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz ve eşi Ayça Öksüz ile çocukları, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili H. İbrahim Gümüşer ve eşi Melek Gümüşer, yönetim kurulu üyeleri ve şirket çalışanlarının yanı sıra Hanifi Öksüz’ün yakın dostları Abdulkadir Kurtul ve Mehmet Sezal katıldı. İftarın asıl amacı ise Hanefi Öksüz’ün hem TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine yeniden seçilmesi hem de doğum günü olması nedeniyle düzenlenen sürpriz kutlamaydı.

ÖKSÜZ ÖNCE ŞAŞIRDI, SONRA DUYGULANDI

İftar sonrası hazırlanan doğum günü pastasının gelmesiyle ilk şaşkınlığını yaşayan M. Hanefi Öksüz’ün daha sonra Kabataş Erkek Lisesi’nden dönem arkadaşlarının görüntülü doğum günü mesajları ve dostlarının iyi dilek ve kutlama mesajlarını izlemesiyle bir hayli duygulandığı görüldü.

Kendisi için tam anlamıyla sürpriz olduğunu söyleyen Öksüz, “Bu güzel sürprizi hazırlayanlara çok teşekkür ederim, gerçekten beni çok duygulandırdı, dostlarım, ortaklarım ve değerli mesai arkadaşlarımla birlikte mübarek ramazan ayında bir arada bulunup iftar yapmak ve aynı zamanda da doğum günümün kutlanmasından dolayı çok mutlu oldum, bu vesile ile Ramazan ayının tüm İslam alemine, ülkemize ve hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesini dilerim” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz