Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Haller Şube Müdürlüğü görevine 19 yıllık belediyeci İbrahim Altun atandı.

 Belediye’de İlan-Reklam servis şefi olarak başarılı şekilde görev yapan İbrahim Altun, Haller Şube Müdürü Ömer Aslan’ın Meclis ve Encümen müdürü olarak atanması üzerine Haller Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Yeni görevine başlayan İbrahim Altun’u ziyarete gelenler başarı dileklerini iletiyor.

İBRAHİM ALTUN KİMDİR?

İbrahim Altun; 1974 yılında Kahramanmaraş ta doğdu. İlköğretimi M.Y.İ.B. Okulunda, liseyi Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde, Ön lisansı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler bölümünde, Lisansını ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Yüksek Lisansına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu yönetimi bölümünde devam etmektedir. Aynı zamanda da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünde eğitimine devam etmektedir.  1997 yılında Kahramanmaraş Merkez ilçe Baydemirli Belediyesinde memuriyete başladı. 2001 yılında Kahramanmaraş Belediyesi Gelir İşleri Müdürlüğüne naklen atamayla geçiş yaptı. Emlak ve İlan Reklam servisinde çalıştı. 2004 yılında Mali Hizmetler Müdürlüğünde İlan-reklam Şefi olarak görevlendirildi. 07.04.2016 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından vekâleten Haller Şube Müdürlüğü görevine atandı. Bilgisayar işletmenlik kursu ve sertifikası, ilk yardım eğitimi ve sertifikası, Temel Bilgisayar Eğitim ve sertifikası, Osmanlıca dil kursu ve sertifikası, Amatör Telsizcilik kursu ve A sınıfı (uluslararası) belgesi, etkili iletişim, güzel konuşma ve diksiyon kursu, işaret dili kursu ve sertifikası, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu birçok hizmet içi eğitim programlarına katıldı. BEM-BİR-SEN sendikası yönetim kurulu üyeliği, İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği üyeliği, Arama Kurtarma (AKMOD) üyeliği, Kahramanmaraş Kent Konseyi Genel kurul üyeliği, Kahramanmaraş Belediyespor yönetim kurulu  ve kulüp üyeliğinin yanı sıra birçok vakıf ve dernekte gönüllü olarak çalışan İbrahim Altun, evli ve 3 çocuk babasıdır. 

(LÜTFİ YIKAN)

 

 

Editör: Mahmut Beyaz