31 Mart yerel seçimleri için süre her geçen gün biraz daha kısalırken, partilerin seçim temposu da gittikçe yoğunlaşıyor. Bu kapsamda seçim kampanyasının başladığı günden bu yana tevazu, samimiyet, gayret ile çalışmalarını sürdüren ve çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, baba ocağı Pazarcık’a adeta çıkarma yaptı. Beraberinde Cumhur İttifakı Pazarcık Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazcan, AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün, AK Parti Pazarcık Kadın Kolları Başkanı Saime Arık ile diğer partilerle; Çamlıtepe, Karahüyük, Taşbiçme, Evri, Pınarbaşı ve Yumaklıcerit Mahallelerinde seçim çalışmaları gerçekleştiren Güvenç, 31 Mart’ta Cumhur İttifakına destek istedi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sorunları, talepleri dinleyerek çözüm noktasında çaba sarf eden Güvenç, “İnanıyorum ki Kahramanmaraş 31 Mart tarihinde Pazarcık’ta İbrahim Yılmazcan, Kahramanmaraş’ta ise Hayrettin Güngör ile altın çağını yakalayacağı bir tarihe imza atacak” diye konuştu.

“GÜZEL BİR İLGİ VE ALAKA VAR”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Güvenç, “Bizlerin düşmana ve namerde muhtaç olmamak için bu birliği ve beraberliği devam ettirmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımız önderliğindeki bu birlik ve beraberlik, çoluk çocuğu bu topraklarda doğmuş biri olarak, içinizden çıkmış biri olarak, cebinde başka ülkenin pasaportu olmayan biri olarak bana umut ve gurur veriyor. Bu birlik ve beraberliğe yıllardır hasret kalmıştık. Yapmış olduğumuz bu köy ziyaretlerinden dolayı çok mutluyum. Hamdolsun ki sağduyu galip geliyor.  Hemşerilerimizin bizlere yoğun bir ilgi ve alakası var. Yerli ve milli hareketin yanında bizim insanımız sağduyu sahibidir, mazlumdur. Halkımız için verdiğimiz emeklerin karşılığını çok güzel bir ilgi ve alaka ile alıyoruz. İnanıyorum ki Kahramanmaraş 31 Mart tarihinde Pazarcık’ta İbrahim Yılmazcan, Kahramanmaraş’ta ise Hayrettin Güngör ile altın çağını yakalayacağı bir tarihe imza atacak. Bunu halkımızın yüzünde ve gözünde görüyorum bundan da mutluluk duyuyorum. Ziyaret gerçekleştirdiğimiz mahallelerimizde, köylerimizde bizlere kucak açan tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Pazarcık Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazcan, şunları kaydetti: “Hemşerilerimize hizmet etmek AK Parti kadroları olarak bizim boynumuz borcudur. Bizim sizlere bir vefa borcumuz var. Sizler, bu zamana kadar girmiş olduğumuz her seçimde AK Parti’ye mührünüzü basarak Cumhurbaşkanımıza güç verdiniz. Bu bir hizmet yarışıdır. Bana vereceğiniz destekler ile 31 Mart akşamı görevim tebliğ edildikten sonra attığım her adımda 70 bin kişinin sorumluluğunu taşıyor olacağım. Bunun içindir ki benim yanlış yapma lüksüm yok. 31 Mart günü sandığımıza, ilçemize ve İbrahim hocanıza sahip çıkmak için söz istiyorum sizlerden. Gireceğimiz bu süreç içerisinde Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. Birlikte belediyecilik ve birlikte yönetim anlayışı ile Büyükşehir Belediye Başka Adayımız Hayrettin Güngör ile uyum içerisinde çalışarak halka hizmet etmek, hakka hizmet etmek düsturuyla güzel ilçemize hizmet edeceğiz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bize göstermiş oldukları ilgiden dolayı bütün halkımıza teşekkür ediyorum. Allah bizi bu süreç içerisinde halkımıza, vatandaşımıza karşı mahcup eylemesin. 31 Mart akşamı İbrahim Yılmazcan hemşerilerinin hizmetkârı olacak.” 

“NE YAPARSA AK BELEDİYELER YAPAR”

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün ise, “Allah’ın izniyle Büyükşehir’de AK Parti adayımız Sayın Hayrettin Güngör başkanımız seçilip o koltuğa oturacak. Seçildikten sonra siz değerli hemşerilerimiz bana gelip, mahallemize şu hizmeti istiyoruz diyeceksiniz. İstediğiniz ne ise ben elimden geleni yapacağım benim yetmediğim yerde İbrahim Yılmazcan Başkanımıza gideceğiz o da olmadı Hayrettin Güngör Bey’in kapısını çalacağız. Yani çalmadık kapı bırakmayıp sorununuz, sıkıntınız, istediğiniz hizmet ne ise onu yerine getirmek için elimizden gelen çabayı, gayreti göstereceğiz. Değerli hemşerilerimiz sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bu konuda bir yanlışa düşmenizi istemiyoruz. Ne yaparsa AK Parti yapar ne yaparsa AK Belediyeler yapar. Pazarcık ilçemizde evlatlarımızı geçmişten bugüne kadar okullarda İbrahim Yılmazcan hocamıza teslim ettik. Cumhur ittifakı adayımız İbrahim Yılmazcan hocamıza evlatlarını teslim eden Pazarcık neden Belediye Başkanlığını teslim etmesin. Bu süreçte destekleriniz ve dualarınız bizim için çok önemli. Kalp kırmadan, kimseyi ötekileştirmeden herkesi ikna etme yoluna girelim. Zamanımız daralıyor Allah rızası için kimse oturmasın şu kısa zamanda herkes bir çaba, bir gayret gösterirse çok iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bu seçimde Allah korusun ters bir durum olursa düşman kapıda bekliyor bunun bilincinde olalım ve kimseye fırsat vermeyelim değerli hemşerilerim bu bizim elimizdedir” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğçe Kayar

Editör: Mahmut Beyaz