Bilgetecan yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin karanlık günlerinin aydınlanmaya başlandığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları kurucu üyesi olarak siyaset hayatına atıldım. 2001-2018 kurucu üyesi ve cefakâr/vefakâr AK Parti gönüllüsü olarak ilk günkü aşkla arka planda siyasi çalışmalarım halen devam etmektedir. AK Parti teşkilatında 16 yıldan itibaren kurucu üyesi olarak geçmişten bugüne kadar hiçbir kişisel çıkar ve menfaat gözetmeksizin ülkemizin, milletimizin, şehrimizin, halkımızın sorunlarını çözmeye ve davamıza yakışır bir düzen kurmaya çalıştım. Alışılagelmiş siyaset anlayışının dışına çıkarak, farklı bir siyaset anlayışını hâkim kılarak hiçbir ayırım yapmadan bütün vatandaşlarımızın derdini tasasını paylaşmaya çalışarak AK Partimizin kapısını herkese açtım. Ülkeme ve milletime hizmet yolunda her konuda yetişmiş ve siyasi potansiyeli güçlü, istikrarlı, basiretli ve özgüveni yüksek, dürüst, çalışkan, hoşgörülü, sorumluluk sahibi, her alanda yetkin ve donanımlı birisiyim.

AK Parti teşkilatının içinden, teşkilat terbiyesiyle büyüyerek bu günlere geldim. İçinizden biriyim, ben milletim, halktan birisiyim, sizim, siz bensiniz, ben sizim. Çarşıda, pazarda, yolda, sokak da, park da, herhangi bir yerlerde rastladığınız Asiye’lerden, Fatma’lardan, Hatice’lerden birisiyim.

Bu yola Hakk’a tevekkül ederek çıktım. Önce Allah, sonra kendim, ailem, Ak dava arkadaşlarım, milletim ve beni destekleyen uzak ya da yakınlarımdaki tanıdığım ve hiç tanımadığım vefalı dostlarımı arkama aldım.Allah nasip ederse omuzlarıma almaya çalıştığım sorumluluğun farkındayım. Ancak bizlere düşen görev, sorumluluktan kaçmak değil, aksine bu milletin bir evladı olarak memleketimize onur ve şerefle hizmet etmektir.

Bu barış içinde demokratik bir yarış olacaktır benim için. Bu onurlu göreve talip olurken, milletimize ve bu aziz vatana hizmet yolunda ilk günkü kadar dava şuuru ve ahlakına sahip, ilk günkü kadar heyecanlı, ilk günkü kadar coşkulu, ilk günkü kadar istekli ve kararlıyım.

İşte bu duygu ve düşüncelerimle; Hayatımın çok önemli bir kararını verdim. Memleketim için Milletimiz için Türkiye’m için "Halka hizmet Hakk’a hizmet" inancı ile AK Parti Kahramanmaraş 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olarak bu hizmet kervanına katılmaktan onur duyuyorum.

Ülkemize, milletimize ve memleketime hizmet etmek için talip olduğum bu şerefli yolda Rabbim yâr ve yardımcım olsun” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz