Uzun yıllar maddi sıkıntılar içerisinde zor günler geçiren, iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan’ın başkan olmasının ardından yaptığı başarılı çalışmalarla ekonomik krizi bir nebze de olsa atmasına karşılık büyük bir desteğe ihtiyaç duyan Piserro Kahramanmaraşspor’un kuruluşunun 50’inci yıl dönümü dolayısıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor. Kahramanmaraşspor’un kuruluşunun 50’inci yıl dönümü dolayısıyla hem takıma maddi kaynak sağlamak hem de birlik ve beraberliği artırmak amacıyla Piserro Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın öncülüğünde ‘Hedef 46 bin forma’ isimli kampanya başlatılmıştı. Kampanya kapsamında hedeflenen 46 bin forma satışı iki kat başarı oranıyla tamamlanırken, kampanyaya destek hala sürüyor. Hak-İş sendikasına bağlı Hizmet-İş Kahramanmaraş Şubesi, forma kampanyasına 100 forma alarak destek verdi. Hizmet-İş Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar, formaları Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın elinden aldı.

“MADDİ MANEVİ HERKESİN DESTEK OLMASI LAZIM”

Forma satış noktasında düzenlenen programda konuşan HAK-İŞ’e bağlı Öz İnşaat- İş Şendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, “Şehrimizin takımı olan Kahramanmaraş spor’a destek olmak için buradayız. Takımımıza canı gönülden başarılar diliyoruz. Burada azdan çoktan takımımıza maddi manevi yardım etme durumunda olan Hak-İş’e bağlı hizmet-iş şube başkanımızın önderliğinde ve diğer şube başkanlarımızın gönül birliğiyle takımımıza destek olduk. Kendilerine başarılar diliyoruz.”dedi.

“HER ZAMAN TAKIMIMIZIN YANINDA OLDUK”

Hak-İş ve Hizmet-İş Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar ise, “Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a elimizden geldiği kadar destek olduk ve destek olmaya çalışacağız. Forma kampanyasında takımımıza 100 forma alarak destek olduk. Biz her zaman takımımızın yanında olacağız. Bu kampanyaların devamının gelmesini ve takımıza herkesin destek olmasını ümit ediyoruz. Takımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Piserro Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan da, “Ben şehrimize katkıları olan başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada önemli olan gönül meselesidir. Şehrin değerlerine sahip çıkmak gerekiyor. Dünya görüşümüz ne olursa olsun ortak noktada buluşturan bir etkende spordur. Allah’ım bu tür birlikteliklerimizi bozmasın. Biz bir olduğumuz zaman gidemeyeceğiz başaramayacağız bir şey yoktur” şeklinde konuştu.

Programda Hak-İş sendikasına bağlı Öz-İplik İş Sendikası şube başkanı Bünyamin Yumrukaya ve Öz Orman-İş şube başkanı Latif Çoban’da hazır bulundu.

(Haber: Alihan Kürşat)

Editör: Mahmut Beyaz