Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) Ramazan Bayramı dolayısıyla tatil olmasını fırsat bilerek kente gelen ve yoğun bir şekilde ziyaretler gerçekleştiren TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, gençleri de ihmal etmiyor. Kahramanmaraş’ta kısa bir süre önce okuyan, düşünen ve fark yaratan insanların sosyal medya üzerinden bir araya gelmesiyle kurulan Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği’ni ziyaret eden Güvenç, gençlerle bir araya geldi. ‘Oku, düşün, fark yarat’ sloganıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Yalnız Ardıç Kitap Kahve’ projesi hakkında bilgiler de alan Güvenç, gençlerin gündeme yönelik sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin gençlere verdiği önemi anlatan Güvenç, Türkiye’nin geleceğinin gençlere bağlı olduğunu ve gençlerin kendisini umutlandırdığını söyledi.

Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği’nin çalışmalarını bundan sonraki süreçte de takip edeceğini belirten Güvenç, gençlerle sık sık bir araya gelmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Güvenç’in ziyaretinde Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği Başkanı Burak Çetinkaya, Yalnız Ardıç Proje Koordinatörü Osman Hulusi Üzüm ve Derneğin Kurucu Başkanı Eğitimci Yazar Kadriye Kırdök de eşlik etti.

‘Yalnız Ardıç Kitap Kahve’ hakkında

Tarih, siyaset bilimi ve edebiyat gibi farklı disiplinlere ait ve farklı ilgi alanlarına sahip gençlerin beklentilerine karşılık verecek çeşitlilikte kitapların bulunduğu Yalnız Ardıç Kitap Kahve’de gençlerden hiçbir ücret alınmadan çay, kuru pasta gibi ikramlarda bulunuluyor. Yalnız Ardıç Kitap Kahve’de ayrıca imza günleri, okur-yazar buluşmaları, kitap ve sinema tahlilleri gibi etkinliklerde düzenleniyor.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz