Yoğun meclis çalışmalarından kalan süre zarfında her zaman Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulunan ve sürekli ziyaretler gerçekleştiren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, partililerini, sendikaları ve esnafları tek tek gezerek sorunları yerinde dinliyor. Saha çalışmaları kapsamında TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ile AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilciliğini ziyaret ederek, sendikanın başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ülke ve şehir gündemine dair bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda Güvenç ve Özdemir, sendikalarla her zaman istişare içerisinde olacaklarını söyledi.

BAŞKA KAHRAMANMARAŞ YOK, BAŞKA TÜRKİYE YOK”

Düzenlenen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları gerektiğini söyledi. “Başka bir Kahramanmaraş ve başka bir Türkiye yok” diyen Güvenç, “Kamu-Sen İl başkanımızın nazik davetine icabet ederek İl Başkanımız Ahmet Özdemir ile arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Verimli bir görüşme oldu, nezaket ziyaretinin ötesinde sorunları konuşma fırsatı bulduk. İnşallah umuyorum ki bundan sonra bu diyaloglar gelişerek devam edecek. Başkanlarımız, teşkilatlarımız, daire amirlerimiz hep bir arada şehrimize nasıl daha iyi hizmet ederiz, çalışanlarımızın şartlarını sorunlarını nasıl daha iyi hale getiririz bunun arayışı içerisindeyiz. Biz biriz ve beraberiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe de bu ülkeyi yıkamazlar, ben diyorum ki başka Kahramanmaraş yok, başka Türkiye yok. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

SORUNLARI NOT ETTİK”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir ise yaptığı açıklamada AK Parti olarak istişareye önem verdiklerini söyledi. Başkan Özdemir, “Kamu-Sen İl Başkanımız ve yan kuruluşları bizi ve İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç’i misafir ettiler, ben misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Şehrimizin, ülkemizin ve insanlarımızın sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Biz de bizim için önemli olduğunu değerlendirdiğimiz iktidarımıza ulaştırmamız gereken sorunları not ettik. İnşallah bundan sonra da istişare süreçlerimizi devam ettireceğiz. Yapacağımız her şey hem memleketimizin hem de şehrimizin daha iyi olması için” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Adem Demir’de, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz