31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en aktif isimlerinden biri olan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, seçim sonrası oyların çoğunluğunu alarak göreve seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret eden Güvenç, hem yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu hem de hayırlı olsun dileklerini iletti. Güvenç’in bir sonraki durağı ise doğup büyüdüğü yer olan Pazarcık oldu. Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ın makamında ziyaret eden Güvenç, hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi. Güvenç, ziyaret sonrası ise Pazarcık halkıyla hemhal oldu.

“ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ YIL ALTIN GİBİ BİR DÖNEM OLACAK”

Ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yeni dönemin Kahramanmaraş için altın değerinde önemli bir dönem olacağını söyledi. Güvenç, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ü ziyaret ederek hem hizmetleri hakkında istişarelerde bulunduk hem de hayırlı olsun dileklerimizi ileterek tebrik ettik. Umuyorum ve diliyorum ki önümüzdeki beş yıl, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayret Güngör liderliğinde ve koordinesinde Kahramanmaraş için altın gibi bir dönem olacaktır. İlçe belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız şehrimizin hak ettiği güzel hizmetleri yapacaklardır. Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaretten sonra Armadaş Genel Müdürümüzü ziyaret ederek ilimizdeki doğalgaz çalışmaları ve 2019 yatırımlarıyla ilgili bilgi aldık” dedi.

“BAŞKANLARIMIZ BÜYÜK BİR HEYECAN VE AŞKLA İŞE BAŞLAMIŞ”

Hayrettin Güngör’ü ziyaretinin ardından Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ı ziyaret ettiklerini kaydeden Güvenç, “Bilahare Pazarcık’a gelerek İlçe Belediye Başkanımızı, teşkilatımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik, onlara da hayırlı olsun dileklerimizi ve başarı temennilerimizi ilettik. Hamdolsun büyük bir heyecan ve aşkla işe başladıklarını gördük. Aynı zamanda seçimden önce söz verdiğimiz gibi Pazarcık’ın İstasyonaltı ve Yukarı Pazarcık Mahallerimizin doğalgaz çalışmalarını da hemen başlatacağımızı bizzat genel müdürümüzün ağzından vatandaşlarımıza duyurduk. Halkımız memnun oldu, mutlu oldu. Hep beraber belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla işlerin takipçisi olduğumuzu görmenin mutluluğunu onlardan gördük. Ben destek veren, sahip çıkan bütün hemşerilerime minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“EMEKLERİMİZİN BOŞA GİTMEDİĞİNİ GÖSTERDİ”

Sözlerinin devamında Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’a övgüler yağdıran Güvenç, sözlerine şu şekilde devam etti, “Bu ülke için emek veren, gayret eden, çivi çakan, taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Değerli ilçe Belediye Başkanımıza hayırlı olsun diyorum, Allah yolunu açık etsin, Türkiye’ye örnek bir belediyeciliği Pazarcık’ta ortaya koyacak, halkımızla kucaklaşacak, tevazu içerisinde, yetimin her kuruş malının peşinde olarak devletinin her kuruşunu halka harcamaya gayret ederek bir destan yazacak. Bu inançtayım, bu gayrette olduğunu gördüm bu da bana güven verdi, inanç verdi, emeklerimizin boşa gitmediğini gösterdi. Bir siyasetçi ve bu şehrin çocuğu olarak bu kadar güzel adaşların seçimi kazanması dolayısıyla kendimi çok bahtiyar hissediyorum. Bütün başkan arkadaşlarıma, meclis üyelerime başarılan dilerken bir kere daha tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum, Allah bu ülkeyi korusun, yar ve yardımcımız olsun.”

Güvenç, hafta boyunca bütün ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştireceklerini söyledi.

(Haber: Tuğçe Kayar-Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz