Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri için çalışmalarında bulundu. Çalışmaları esnasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Coşkun Ağdur, İlçe Başkanı Mehmet Berk, Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, İl gençlik kolları üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik Kolları Teşkilatı eşlik etti.

ÇIKMIŞ DİYORLAR Kİ TİKA’YI KAPATACAĞIM”
Çağlayancerit ilçe başkanlığında toplanan vatandaşlarla görüşen Güvenç, burada yaptığı açıklamada, “24 Haziranda Türkiye büyük bir imtihan içinde olacak, karşımızda hiç bir projesi olmayan, iftira ile yalanla iktidara geleceğini zanneden adı muhalefet olan bir grup var. Çıkmış diyorlar ki TİKA’yı kapatacağım. TİKA ne yapar arkadaşlar bilir misiniz, 5-6 bin dolarlık küçücük yatırımlarıyla  Dünyanın bütün bölgelerinde Al Bayrağımızı dalgalandıran, yeni Türkiye’nin dünyadaki en önemli ayak sesleri, küçücük yatırımlarıyla Osmanlıdan Selçuklu'dan kalan bütün tarihi eserleri ayağa kaldıran, İşte Türkiye geldi dedirten bir kurum. Neden kapatacaksın TİKA’yı rahatsız mı oldu Amerika, rahatsız mı oldu sömürgeciler... , İlk defa yerli ve milli olarak yapımına devam ettiğimiz yerli otomobil projesini, kanal İstanbul projesini durduracağım diyen CHP Cumhurbaşkanı adayına soracaksınız, diyeceksiniz bunu da mı Amerika söyledi, telefon mu geldi Amerika’dan emir mi geldi diyeceksiniz.”

DEVLET DEMİRTAŞI CAMİDEN Mİ ALDI?”
Güvenç, “Benim Kürt kardeşime şunları anlatacaksınız Devlet Demirtaşı Camiden mi aldı? Okulda okuduğu için mi aldı? Her yerde Terör propagandası yaptıkları için aldı. Hamdolsun ülkemizde bugün terör olayları minimize edildi diye bu yıl turizmde son yılların en yüksek gelirini bekliyoruz. Onun için 24 Haziranda en yakınımızdakilerden kardeşimizden, amcamızdan dayımızdan mahallelimizden başlayarak 80 yıldır 183 lira asgari ücret maaş alan vatandaşımıza 10 liralık ilacı 50 liraya verenleri unutmayın, unutturmayın. Güçlü Türkiye, Güçlü Meclis ve Güçlü Cumhurbaşkanı için irade, erdem ve samimiyetle çalışarak. 16 yıllık İstikrarı sürdürmemiz gerekli. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün."" diyerek 24 Haziran seçimleri için desteklerini istedi.

Çağlayancerit’te Boylu, Kale, Soğukpınar mahallelerini ziyaret ederek buralarda da vatandaşlardan dua ve desteklerini istedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz