AK Parti’de 27. Dönem Milletvekili Adayları ve parti teşkilatları, seçim çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. 26. dönemde TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili olarak görev yapan Celalettin Güvenç, kentin bütün ilçelerini ve mahallelerini gezerek çalmadık kapı, almadık gönül bırakmıyor. Kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Güvenç, bu kez ise Dulkadiroğlu İlçesi sınırlarında bulunan Şeyhadil Mahallesi’ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Şeyhadil Mahallesi’nde bulunan Perşembe Pazarı esnaflarını ziyaret eden Güvenç’e, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Güvenç, AK Parti döneminde çıtanın çok yükseldiğini, Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın daha önce hayal edilemeyecek hizmetlerle buluştuğunu söyledi.

DULKADİROĞLU İLÇEMİZ TÜRKİYE’NİN KALESİ”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, “Bugün Dulkadiroğlu Şey Adil Mahallesi’ndeyiz. Gözlemlediğimiz kadarıyla vatandaşımız 24 Haziran seçimlerine hazır. Gerek cumhurbaşkanımız için gerek meclis seçimi için bir kararlılık sergiliyorlar. Zaten Kahramanmaraş kalemiz olduğu gibi Dulkadiroğlu İlçemizde Türkiye’nin kalesi. Vatandaşlarımızla büyük bir memnuniyetle dertleşiyoruz, konuşuyoruz. Biz seçim çalışmasını sadece bir selamlama olarak görmüyoruz. Alan taraması olarak görüyoruz. Halkımızın sorunlarını dinleme fırsatı olarak görüyoruz. Belediye başkanımız yanımızda, teşkilattan arkadaşlarımız yanımızda. Büyük bir sevgi ile muhabbetle yürütüyoruz. Ak parti döneminde çıta çok yükseldi. Daha önce hayal edilemeyecek hizmetler vatandaşımızın ayağına geldi. Dolayısıyla vatandaşımız sürekli daha iyisini istiyor. Artık dünya değişti. Kimse mevcut duruma razı olmuyor. Herkes daha iyisini istiyor. Bizde bunu saygıyla karşılıyoruz. Oturuyoruz, konuşuyoruz. Yapılabilecek işleri de ilgili belediye başkanımıza ilgili bakanlıklara iletiyoruz. Bu yadırganacak bir şey değil” ifadelerini kullandı.

HİZMETLERİ İBADET SAYIYORUZ”
Vatandaşa hizmeti ibadet saydıklarını dile getiren Güvenç, “Halkımız o kadar güzelliklere alıştı ki bu talepleri AK Parti’den başka karşılayacak alternatifte yok. Vatandaşımız bunu da biliyor. Vatandaş bize yaptınız, daha iyisini de yine siz yaparsınız diyor. Çok güzel diyaloglar oluyor. Çok güzel gelişmeler oluyor. Bizde buna inanıyoruz. Bizim halkımız dünyanın en güzel halkı. En mazlum insanları ve en hayırsever insanlar. Bakın yeryüzünde bu kadar yabancıya yardım eden, fedakâr olan, aile mefhumunu koruyan, ahlaklı bir toplum kalmadı. Dolayısıyla biz bu hizmetleri ibadet sayıyoruz. Her türlü taleplerini de yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânımızın ve gücümüzün yettiği kadarda hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

İLÇEMİZİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZLA KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise konuşmasında şunları kaydetti: “24 Haziran seçimleri münasebetiyle ilçemizi milletvekili adaylarımızla karış karış geziyoruz. Bugün milletvekilimiz Celalettin Güvenç Bey ile Şeyh Adil Mahallemizde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve problemlerini dinliyoruz. Yaptıklarımızı vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Vatandaşımızın ufak tefek eksiklikleri varsa onları anında gidermenin telaşı içerisine giriyoruz. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan, bu zamana kadar bize vermiş oldukları destekten dolayı çok çok teşekkür ediyoruz.”

Haber: Emre AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz