Spor sever kişiliğiyle tanınan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Bertiz Boyalı güreşlerine katıldı. Güreş severlerin ve güreşçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Güvenç, Bertiz Boyalı Güreşleri’nin 2018 yılı güreş ağası olarak ilan edildi.Güreş ağalığı kıyafetini de giyen Güvenç, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Dereceye giren güreşçilere ödüllerini de takdim eden Güvenç, hediye töreni sonrasında kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Böyle güzel bir atmosferde siz değerli hemşerilerimle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Böyle güzel hizmetlere imza attığı için Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Bertiz bölgemiz hak ettiği değeri görmektedir. Bugün Bertiz bölgemiz sosyal ve kültürel hizmetler dahi olmak üzere her türlü hizmete kavuşmaktadır. Bugün buraya gelen spor severler sadece bu bölgeden değil, Kahramanmaraş’ın ve hatta Türkiye’nin dört bir yanından gelmektedir. Altı farklı ilden sporcuların buraya gelerek güreş tuttuğunu öğrendim. Bu durum da bizleri ayrıca memnun etmektedir. Ben dereceye giren sporculara da ayrıca tebrik etmek istiyorum. Bertiz Boyalı güreşlerinin gelecek nesillere en iyi şekilde aktarılmasını temenni ediyorum.”

HABER MERKEZİ


 

Editör: Mahmut Beyaz