Kahramanmaraş’ın sevilen ailelerinden biri olan Güvenç ve Köşoğlu ailelerinin gençleri Halil İbrahim Güvenç ve Elif Köşoğlu muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Ramada Otel’de düzenlenen düğün törenine Güvenç ve Köşoğlu ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren çiftin nikahını Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ kıyarken, şahitliklerini TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Eski Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, HSYK üyesi Mehmet Ademoğlu, Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, Av. Kemal Yavuz ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu yaptı.

CÜZDANI GELİNE CELALETTİN GÜVENÇ VERDİ

Genç çiftin nikahını kıyan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ evlilik cüzdanını genç çiftlere vermek üzere Celalettin Güvenç’e teslim etti. Celalettin Güvenç ise evlilik cüzdanını geline vererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Güvenç, yaptığı kısa konuşmada, “Güzel düğünümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. İki güzel çocuğumuzun mutluluğuna şahitlik ediyoruz. Öncelikli olarak çiftlerimizi tebrik ediyorum. Allah mutlu ve mesut etsin, bir yastıkta kocatsın İnşallah. İnşallah ömür boyu mutlu olacaklar, vatanımız ve milletimiz için hayırlı güzel evlatlar yetiştirecekler. Yuvanızın cennet yuvası olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm gençlerimize hayırlı güzel evlilikler temenni ediyorum. Allah yollarını açık etsin, hepiniz adına lafı çok da fazla uzatmadan bir kız çocuğu sahibi de olarak gelinimize veriyorum. Benim bir kızım vardı, bir kız daha sahibi olduk” ifadelerini kullandı.

Nikahın ardından Halil İbrahim ve Elif çifti ilk danslarını gerçekleştirdi. Çiftinin ilk dansının ardından piste çıkan konuklar, masal gibi düğünde geç saatlere kadar eğlendi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz