31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından kente gelerek seçim çalışmalarına başlayan Hayrettin Güngör ve Onikişubat Belediye Başkanı aynı zamanda Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Her gün sabah saatlerinde gerek esnaf ziyaretleri, gerekse de mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşan Güngör ve Mahçiçek, bu kez ise Köy Garajı olarak bilinen İlçe Terminali’ni gezdi.

Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Güngör ve Mahçiçek, esnafları tek tek ziyaret ederek, sorun, talep ve önerileri dinledi. Güngör ve Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ali Köfte, AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve çok sayıda partili eşlik etti.

KAHRAMANMARAŞ’A YAKIŞIR, ÇOK COŞKULU BİR KARŞILAMA OLACAK”

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, esnafların sorunlarını dinlediklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 23 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan mitinge tüm Kahramanmaraş halkını davet etti. Güngör, “Geldiğimizden bu yana hemşerilerimizi, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.

Bugün de Köy Garajı olarak bilinen İlçe Terminali’ndeyiz. Hemşerilerimizin gerçekten çok ciddi teveccühüyle karşılaşıyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi bizim insanımızın hepsi şükür sahibi. Burada da sektöre ilişkin, buraya özgü sorunları dinledik. Bu sorunlar o kadar büyük sorunlar değil, yapılmayacak bir iş değil. Örneğin yol çıkışı, garaj, otopark gibi sorunlar var. Bu sorunları da not ediyoruz, tabi ki telafi edilecek sorunlar bunlar.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 23 Şubat’ta saat 14’de kahraman şehrimizde olacak. Bunun hazırlıklarını yapıyoruz, bütün hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum. İnşallah Kahramanmaraş’a yakışır, çok coşkulu bir karşılama olacak” ifadelerini kullandı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz