Duruşu, samimiyeti ve özverisiyle ‘Siyasetin Beyefendisi’ olarak anılan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, yeni dönemdeki yol haritalarını açıkladı. Parti içerisinde güzel bir organizasyon sistemi kurduklarını ve bu sayede tüm işleri yakından takip edebildiklerini belirten Görgel, Kahramanmaraş için yoğun bir gayretle çalışacaklarını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda yol haritalarını oluşturduklarını aktaran Görgel, daha dinamik bir teşkilat yapısıyla partiye gelen tüm Kahramanmaraşlı vatandaşları memnun bir şekilde göndermek istediklerini vurguladı.

“ORGANİZASYON ÇALIŞMALARIMIZLA SÜREÇLERİ DAHA SAĞLIKLI TAKİP EDİYORUZ”
Görgel, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “7 Kasım’da sayın cumhurbaşkanımızın katılımıyla kongremizi yapmış olduk. Akabinde kendi organizasyonumuzu nasıl yaparız? Arkadaşlarımızla bunun istişaresinde bulunduk. Tabii pandemi döneminin siyasete de getirdiği bir takım zorluluklar var. İstediğimiz düzeyde saha çalışmalarımızı yapamasak ta tedbirlere uyarak yine de sahaya inip vatandaşımızın yanında oluyoruz. Ancak özellikle bu dönem itibariyle pandemi sonrası neler yapabiliriz? Bunun çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini daha sağlıklı biçimde nasıl değerlendiririz? Hep bu organizasyonları yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Yine şehrimizi ilgilendiren yatırımların durumlarını hem milletvekillerimizle hem bakanlıklardaki ilgili yerlerle görüşüyoruz. Yatırımlarımızla alakalı süreçleri daha sağlıklı takip etme noktasında ki organizasyonlarımızla ilgili de çalışmalarımızı yapıyoruz.

“GÜZEL PLANLARIMIZ VAR”
Ciddi bir üye çalışmamız var. Partimize üye olmak isteyen insanların organizasyonlarıyla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Gençlik ve Kadın Kollarımızı oluşturduk. Onlarla alakalı da istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah AK Parti teşkilatlarının vatandaşa hizmet noktasında, vatandaşların taleplerine geri dönüş noktasında iyi bir süreç yaşayacakları kanaatindeyim. Yine memleketimize yapılacak yatırımlarla ilgili milletvekillerimizle istişare ve takip anlamında hem ilgili bakanlıklardaki takip anlamında iyi bir çalışma içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Partimizin teşkilat çalışmaları zaten bizim rutinimiz. Bu noktada yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla güzel planlarımız var. İnşallah bunları da dönem içerisinde yapacağız.

“ÖNÜMÜZDEKİ İLK HEDEFİMİZ 2023 YILI”
Önümüzdeki ilk hedefimiz 2023 yılı. Sonrasında cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon 2053 ve 2071. 2023’ü şu andaki mevcut kadrolarla hep beraber o hedefe ulaşma noktasında bizler oluşturuyoruz. 2023 yılında hükümetimiz ekonomik, savunma sanayi, yapılan yatırımlar, ulaşım vs. diğer tüm alanlarda bundan 20 yıl öncesine göre çok daha farklı bir noktada. İnşallah 2023 yılında da Türkiye bundan 20 yıl önceki durumundan çok daha güçlü bir noktada kendini bulmuş olacak.

KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN BİR TEŞKİLAT YAPIMIZ VAR”
İnşallah bizlerde bu vizyona uygun olarak teşkilatlarımızı daha güçlü bir hale getirmek için bugünden çalışmalarımızı yapıyoruz. Tabii bizim teşkilatlarımız kendini sürekli yenileyen teşkilatlardır. 2023 yılına gelirken de bizim sağlam bir teşkilat yapımız, sağlam bir üyelik yapımız yine sağlam bir organizasyon şemamız var. Amacımız partimize gelen vatandaşımızın buradan tatmin olmuş bir şekilde ayrılmasıdır. Bizim verdiğimiz cevaplar vatandaşımızı tatmin etsin. Biz bunun organizasyonu içerisindeyiz. Memleketimizin yatırımları noktasında Kahramanmaraş’a neler katabiliriz? Hep bunun arayışı içerisindeyiz. Bu noktada tüm vatandaşlarımızın görüşleri, STK’larımızın görüşleri, sahanın verdiği tecrübeler bize bir yol haritası oluşturuyor. Bu noktada da inşallah 2023 yılına kadar da daha yapacağımız çok işler var. Belediyelerimiz ciddi manada çalışıyorlar. Onların Kahramanmaraş’ımıza kazandıracağı güzel işler olacağı kanaatindeyim.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz