7’nci Olağan İl Kongresi öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, görevde olduğu süre boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, “İnşallah 2023’e giderken de Kahramanmaraş teşkilatlarını Fırat Görgel Başkanımız hazırlayacak, daha güzel netice alacak” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatlarında 7 Kasım Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla yapılacak olan 7’nci Olağan İl Kongresi heyecanı yaşanırken, mevcut İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile genel merkezin takdirleriyle yeni dönemde AK Parti İl Başkanı Adayı olan Fırat Görgel, basının karşısına geçti. AK Parti İl Binasında gerçekleşen toplantı da ilk sözü Debgici aldı. Bugüne kadar AK Parti davasını yukarılara çıkarmak adına özveriyle gayret gösterdiklerini belirten Debgici, bundan sonraki süreçte de bu davanın içerisinde yer almaya devam edeceğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı il kongresine maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmek şartıyla tüm Kahramanmaraşlıları davet eden Debgici, Kahramanmaraş-Göksun yolunun da açılışının yapılacağını sözlerine ekledi. İl Başkan Adayı Fırat Görgel ise yaptığı hizmetlerden ötürü Debgici’ye teşekkür ederken, devralacağı bayrağı daha yükseklere çıkarmak için çalışacağını söyledi. Toplantının ardından Debgici ve Görgel, Basın Mensuplarıyla Göksun’a doğru hareket ederek, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak olan Kahramanmaraş-Göksun yolunda incelemelerde bulundu.

Editör: Mahmut Beyaz