Kurulduğu tarihten bugüne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinen, güler yüzlü personeli ve ferah showroomu ile Kahramanmaraş halkına hizmet veren Hyundai Kahramanmaraş Bayisi Podyum Otomotiv, kentte Hyundai’nın en çok ziyaret edilen yetkili bayilerinden biri oldu. Hizmet verdiği otomobil sektörünün rekabet dolu bir pazar olduğunun bilinciyle, dikkat çeken çalışmalar yapan ve başarılarına her geçen gün yenisini ekleyen Hyundai Kahramanmaraş Bayisi Podyum Otomotiv, Hyundai-Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker’i ağırladı. Podyum Otomotiv’e, Hyundai Servis Bölge Müdürü Erdem Atalay, Hyundai Satış Bölge Müdürü Ferhat Genç ile takdir ve teşekkür ziyareti gerçekleştiren Göker, satış danışmanları tarafından çiçekle karşılandı. Göker, başarılı çalışmalarından dolayı Podyum Otomotiv yetkililerine teşekkür etti.

EN BÜYÜK SIKINTIMIZ FAİZLER”

Hyundai-Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Hyundai olarak her sene olduğu gibi olumsuz koşullara rağmen Türkiye genelinde çok başarılı bir yılı geride bıraktıklarını dile getiren Göker, Kahramanmaraş Podyum Otomotiv’in Kahramanmaraş’a Hyundai’yi tekrardan sevdirdiğini söyledi. Kahramanmaraş Podyum Otomotiv’in başarılı çalışmalarıyla geçtiğimiz yıllarda il bazındaki satış sıralamasında 11’nci sıradan 5’nci sıraya geldiğini kaydeden Göker, Podyum Otomotiv çalışanlarını hem tebrik etmek hem de yeni dönemin değerlendirmesini yapmak için Kahramanmaraş’a geldiğini söyledi. Göker, “Geçen yılın Nisan ayına göre pazar yarı yarıya düşmüş. İlk dört ayda yarı yarıya düşerek geliyor. ÖTV indirimleri 30 Haziran’a kadar uzatıldı. Bunun bizlere katkısı oluyor ama en büyük sıkıntımız faizler. Türkiye genelindeki ekonomik sıkıntılardan kaynaklı zorlukların inşallah yakın zamanda aşılacağını ve piyasaların rahatlayacağını umuyoruz” diye konuştu.

Hyundai Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker, Hyundai Bayisi Podyum Otomotiv’in servis bölümlerini de gezerek Podyum Otomotiv Yönetim Kurulu üyeleri Cuma Güzel, Hasan Celal Güzel, Ümit Buzul ve  Serkan Buzul’dan bilgiler aldı.

Hyundai Kahramanmaraş Bayii Podyum Otomotiv’e çalışmalarında başarılar dileyen Hyundai Assan Türkiye Genel Müdürü Önder Göker, kentte ziyaretlerde de bulundu.

(Haber: Burhan Karagöz)

Editör: Mahmut Beyaz