Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) tarafından “KSÜ Mezunu Bir Vergi Dairesi Başkanı Örnek Rol Model” ve “Genç Girişimcilere Verilen Hibe” konulu konferans düzenlendi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını KAGİM Müdürü Doç. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu yaptı. “Üniversitemizden mezun olmuş önemli isimleri öğrencilerle buluşturarak hedeflerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.“ diyen Yardımcıoğlu, bugünkü programda da rol model olabilecek iki önemli ismi öğrencilerle buluşturduklarını ifade etti. Açılış konuşmasının ardından KSÜ mezunu olan Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya, kariyer yaşamına ilişkin öğrencilere bilgi verdi. “Yapılan çalışmalar asla sonuçsuz kalmıyor, emeğinizin faydasını kariyer yaşamınızda göreceksiniz.“ diyen Kaya, öğrencilere “Sizler işlerinizi en iyi şekilde yapmaya odaklanın ve çalışmak istemeye devam edin.” tavsiyelerinde bulundu.

‘ÖNEMLİ OLAN DESTEK DEĞİL AZİM VE İSTEKTİR'

 
Kahramanmaraş KOSGEB İl Müdürü Gökhan Doğan, konferans kapsamında “Genç Girişimcilere Verilen Hibe Destekleri“ konulu sunumunu gerçekleştirdi. Girişimciler ve kobilere verilen destek programlarına ilişkin bilgiler aktaran Doğan, “Destekler, çalışma hayatının her döneminde vardır. Önemli olan sizlerin azim ve isteğidir.” diye konuştu. Konferans, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya ve Kahramanmaraş KOSGEB İl Müdürü Gökhan Doğan‘ın öğrencilerin sorularını cevaplandırmasının ardından son bulurken, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan, konuşmacılara günün anısına oyma ceviz sandık hediye etti.

Haber Merkazi

Editör: Mahmut Beyaz