Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı saha çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz aylarda yapılan kongreyle Partinin Kahramanmaraş İl Başkanlığına Muharrem Çevik, getirilmişti. Mazbatasını alarak göreve başlayan Çevik, kısa zamanda yürütme kurulunu da belirleyerek çalışmalara start verdi. Önceki gün Ulu Cami civarında, Ahmet Davutoğlu’nun selamlarıyla vatandaşlara, esnaflara ücretsiz maske dağıtan Gelecek Partisi yönetimi, bu kez ise esnaf ziyaretinde bulundu. Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk’ünde katıldığı esnaf ziyareti Sarayaltı Caddesi’nde gerçekleşti. Kentin cadde ve sokaklarına inerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partisi teşkilatı, sıcak ilgiyle karşılandı. Esnafın sorunlarını dinleyerek tek tek not alan parti heyeti, esnafın sorunlarını gündeme taşıyacaklarını belirttiler.

GELECEK KADROLARI HER ZAMAN MİLLETİN EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK

Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik yaptığı açıklamada, Esnafın, çiftçinin, iççilerin kısaca toplumun her kesiminin büyük sorunları olduğunu söyledi.  Çevik, “Yönetimimiz ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Gözlemlediğimiz kadarıyla esnaf çok zor durumda. Çoğu esnaf, ‘İşler yok, kış geliyor aldığımız kredileri ödeyemeyeceğiz’ diyerek dert yanıyor. Esnafın, çiftçinin, iççilerin kısaca toplumun her kesiminin büyük sorunları var. Bu sorunlar aslında çözümsüz değil. Yeter ki toplumun sesine kulak verilsin. Biz bunun için sahadayız. Şeffaf, adil, liyakatli, kararlı, samimi bir ekiple tüm bu sorunların üstesinden gelinebilir. Gelecek Partisinin kadroları buna hazır. Devlet yönetiminde büyük deneyimi olan başta Ahmet Davutoğlu ve ekibimiz bu sorunların üstesinden gelebilecek kadrolara sahip. Partimizin bu kadar ilgi görmesi buna işaret. Milletimiz sorunları bu yüzden bize iletiyor ve büyük teveccüh gösteriyor. Çünkü Gelecek kadroları her zaman milletin emrinde olmaya devam edecek” dedi.

GİRİLMEDİK GÖNÜL, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk ise, “Girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız” diyerek şöyle konuştu: “Parti kuruluşumuz, kongremiz derken baya bir zaman kaybettik. Artık Gelecek Partisi Kaharamanmaraş Teşkilatı olarak sahalardayız. Mahalle muhtarlarımızı, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, esnaflarımızı ziyaretlerimize başladık. Girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız. Biz, geleceğin kadrolarını oluşturmaya devam ediyoruz. Her gün yeni katılımlarla çınar kök salıyor, büyüyoruz. Tüm halkımızı partimize davet ediyorum.”

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz