Öğrencilerin ileride bakıp duygulanabileceği güzel bir anı oluşturmak amacıyla ortaokul düzeyinde ilk defa Gazi Ortaokulu öğretmenlerinin ve öğrenci velilerinin gayretiyle hazırlanan mezuniyet yıllığı, öğrencilere törenle teslim edildi. Okulun toplantı salonunda gerçekleşen törene Okul Müdürü İbrahim Gökceren, öğretmenler ve veliler katıldı. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen mezuniyet yıllığı dağıtım töreninde öğrenciler hayatlarında unutamayacakları en anlamlı hediyeyi aldı.

HER EMEĞİN SONUNDA MUTLULUKLARI PAYLAŞMAK VARDIR”
Törenden sonra konuşan Okul Müdürü İbrahim Gökceren, şunları kaydetti: “Her emeğin sonunda mutlulukları paylaşmak vardır. Kıymetli öğrencilerimiz başarılı bir ortaokul süreçlerinin ardından mezun oldular. Öğrenci ve velilerimizin talepleri ve aile birliğimizin özverili çalışmalarıyla okulumuzda ilk defa mezuniyet yıllığı oluşturuldu. Yoğun bir çalışmanın ardından yaptırılan yıllıklar öğrencilerimize dağıtıldı. Yıllıklarını alan öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinizden okunuyordu. Hafta sonu LGS sınavına girecek öğrencilerimize yıllık çalışması büyük moral oldu. Öğrencilerimizin bu mutlulukları yıllık çalışmasını yapan veli ve öğretmenlerimizin bütün yorgunluğunu aldığını gözlemledim. LGS sınavı öncesi öğrencilerimize büyük motivasyon olan bu güzel çalışmanın oluşmasında emek veren başta şube rehber öğretmenimiz Zeynep Gülcan Hancıoğlu’na, aile birliği başkanımız E. Merve Kemaloğlu’na, Aile birliği yönetim kurulu üyemiz Halise Timuçin’e Döne Kamalak ‘a ve desteklerini esirgemeyen bütün kişi ve kuruluşlara öğrencilerim adına teşekkür ederim.”

SPONSORLARIMIZA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Okul Aile Birliği Başkanı Merve Kemaloğlu ise şunları söyledi: “Bir dönem daha bitiyor.....Çiçeklerin açmasıyla baharın gelişini müjdeleyen Ağaçlar yavaş yavaş Sonbahara doğru yapraklarını dökmeye başlar lar O geçen süredeki mi Çiçek açar kimi tohum bırakır toprağa ...İşte bizim çocuklarımız da böyledir zaman zaman hüzünlü zaman zaman sevinçlidirler ama en önemlisi Sevgi doludurlar yürekleri sıcacıktır Merhamet doldururlar bu yıllığa adım atmamızın en önemli sebebi onları çok sevmemiz ve değer vermemizdir bu işin Gazi ortaokulu olarak ilk defa burada yapılması bizleri Ayrıca gururlandırmıştır hazırlanmasında çok zahmetler çeksek de sonucunun güzel bir şekilde tamamlamak en büyük sevincimizdir böyle bir görevi üstlendiğim için çok mutluyum çocuklarımıza güzel bir anı bıraktıysak Ne mutlu bizlere... bu yıllığımızın çıkmasında bize destek olan başta Okul müdürümüz İbrahim Gökceren beye sınıf öğretmenimiz Zeynep Gülcan Hancıoğlu’na ve yardımcılarım Halise Timuçin ve Döne Kamalak hanımefendiye Ve tabii ki bizi yalnız bırakmayan değerli sponsorlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz Her şey gönlünüzce olsun sevgili öğrencilerimiz. Ayrıca bize sponsor olan Mehmet Ceyhan, Celal Tekiş, Açı Lisesi, Lider Temizlik, Maresa İnşaat, Marina İç ve Dış Ticaret Şirketi, İşler kırtasiye, Can Tıp Medikal, Kırmızı-Beyaz Kırtasiye, Doğuş kırtasiye, Sandaloğlu İç Mimarlık, As Ofset Matbaa, Küçük ev Lokantası, Barutçuoğlu Et Lokantası, Bonmarşe, Tanır Kırtasiye, Bilirler Bilişim’e teşekkür ederiz.”

“YILLIK GÜZEL BİR HEDİYE NİTELİĞİNDE”
Okul Aile birliği Başkan Yardımcısı Halise Timuçin, “2017_2018 Eğitim öğretim yılını tamamladığımız şu günlerde sınava birkaç gün kala düzenlediğimiz bu yıllık ile öğrencilerimize moral kaynağı olmuş ve mutluluk vermiştir diye umut ediyoruz. Başta okul müdürümüz İbrahim Gökceren’e sınıf rehber öğretmenimiz Zeynep Gülcan Hancioglu ve sponsorlarımız olmak üzere yıllığımızda emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürlerimi borç bilirim. Bu süreçte yorulsak ta uzun soluklu yorucu bir ortaokul maratonunu tamamlayan öğrencilerimiz için bu yıllık güzel bir hediye niteliğinde. Sevgili öğrenciler bu yıllık ile acı tatlı hatıraların tamamını hayatınıza getirmeniz dileğiyle” diye konuştu.

UNUTULMAYACAK ANLAR YAŞADIK
8/K şube rehber öğretmeni Zeynep Gülcan Hancıoğlu’da, “2017-2018 eğitim-öğrettim yılını birlikte geçirdik siz değerli öğrenciler imle çok güzel unutulmayacak anlar yaşadık hepinizi ileride en iyi yerlerde görmek en büyük dileğim bana vereceğiniz en büyük hediye gireceğiniz sınavda başarılı olmanız olacaktır hepinizi çok seviyorum ve başarılarınızın daim olmasını diliyorum sevgilerimle” diye konuştu.

GÜZELLİKLERİN KARŞINIZA ÇIKMASI DİLEKLERİMLE”
Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Döne Kamalak, şöyle konuştu: “Sayın müdürüm sizlerin ve öğretmenlerimiz Zeynep Gülcan Hancıoğlu okul aile birliği başkanı Merve Kemaloğlu hanımefendi ve yardımcısı Halise Timuçin sayesinde harika bir ortaokul serüveninin Sonuna Geldik sayenizde öğrencilerimizin okula büyük bir şevk ve arzu ile geldiklerini görmek bizlere büyük bir mutluluk kaynağı olmuş durumda geleceklerini daha iyi olması için çabalayan öğrencilerimize hediye olarak verdiğimiz bu yıllık onlara ömürlerinin sonuna kadar hatıra olacak ve yaşadıkları güzel olaylar çocuklarımızın güzel yüreklerinde Baki kalacaktır değerli öğrenciler ömrünüz boyunca hep güzelliklerin karşınıza çıkması dileklerimle.”

YILLIK HASRETİMİZİ DİNDİRECEKTİR”
Öğrenci Şevval Kemaloğlu, şunları dedi: “Arkadaşlarımla iyi kötü bir sürü anım oldu ileride bu yıllıkları bakarak yaşanmışlıklar gözümün önünde canlanacak tır kocaman bir ortaokul serüvenini tamamladık ve kocaman bir lise maratonuna ilk adımlarımızı atıyoruz işte böyle bir dönüm noktasında almış olduğumuz bu yıllıkları bizlere heyecan vermektedir yıllığı görünce gözlerimiz dolsa da yüreklerimiz titrese de yaşanmışlıkları bu yıllık sayesinde hatırlamamız hasretimizi dindirecektir.”

AYRILSAK DA KALPLERİMİZ DAİMA BİR KALACAKTIR”
Öğrenci Teoman Timuçin, “Bu okula ilk adımlarımızı attığımızda birer ilkokul talebesiydik şimdi ise geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurabilen gençlerin. Hayallerimiz uğruna çokça uğraştık ve uğraşmaya da devam edeceğimize inanıyorum. Hepimiz gelecekte zirvede olacağız şimdi ayrılsak da kalplerimiz daima bir kalacaktır. Bu okula ilk adımlarımızı attığımızda birer ilkokul talebesiydik şimdi ise geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurabilen gençlerin. Hayallerimiz uğruna çokça uğraştık ve uğraşmaya da devam edeceğimize inanıyorum. Hepimiz gelecekte zirvede olacağız şimdi ayrılsak da kalplerimiz daima bir kalacaktır” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz