Önceki gün aniden rahatsızlanan ve geçirdiği beyin kanaması sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Gazeteci Lütfi Yıkan, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Şeyh Adil Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına kentin siyasi, iş dünyası ve basın camiasından birçok isim katıldı. İl Müftüsü Celal Sürgeç’in kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verilen Yıkan’ın ailesi ve sevenleri defin sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.

“DÜŞTÜYSEK KALKARIZ ELBET, ÖLMEDİK YA…”
Yaşamını kaybettiği günün sabahında sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan ve , “Düştüysek kalkarız elbet, ölmedik ya…” şeklinde yorum yazan Gazeteci Yıkan’ın bu paylaşımı yapmasının ardından saatler sonra hayatını kaybetmesi sevenlerini derinden üzdü.

EN GÜZEL FOTOĞRAFI ÇEKMEK İÇİN ÇABALARDI
Uzun süreli gazetecilik yaşamında hep en güzel ve hep en özel fotoğrafı çekmek için çabalayan Yıkan, artık geride bıraktığı o güzel fotoğrafları ve yüzünden eksilmeyen gülümsemesiyle hatırlanacak. Bizde Manşet Gazetesi olarak meslektaşımız Gazeteci Lütfi Yıkan’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ise sabır diliyoruz.

Haber: Emre Akkış/Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz