Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Genç Erkek ve Genç Kızlar Futbol turnuvasının şampiyonu Kahramanmaraş Spor Lisesi oldu.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda 5-16 Aralık’ta Genç Erkek ve Genç Kızlar Futbol turnuvası düzenlendi. Batıpark futbol sahasında düzenlenen müsabakalar birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Genç Erkekler kategorisinde rakiplerini tek tek eleyen Spor Lisesi ve İbrahim Çalık Lisesi final maçında karşı karşıya geldi.Spor Lisesi, maçın her iki yarısında da rakip kalede bulduğu gollerle rakibini 5-mağlup ederken Genç Kızlarda ise, Spor Lisesi, Önsen çok programlı Lisesi’ni final maçında yenerek şampiyonluğunu ilan etti.Oynanan final maçından sonra kupa ve madalyalarını alan sporcular, büyük sevinç yaşadı. Alınan bu sonuçla Spor Lisesi Genç Erkek takımı önümüzdeki aylarda yapılacak olan grup maçlarında, Genç Kızlar da Türkiye yarı finallerinde Kahramanmaraş’ı temsil edecek.

 

GEÇEN YILINDA ŞAMPİYONLARI

Spor Lisesi Genç Erkek ve Genç Kız Futbol takımı geçen yılda yine şampiyonluğa damga vurmuştu.Geçen yıl grup maçlarında Kahramanmaraş’ı temsil eden Spor Lisesi Genç Kız Futbol takımı Türkiye üçüncülüğüne imza atmıştı.

 

“KAHRAMANMARAŞ’IN İSMİNİ YÜKSELTECEĞİZ”

Kahramanmaraş Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni İhsan Erkan, hedeflerinin Kahramanmaraş ismini daha yukarılara taşımak olduğunu söyledi. Erkan, “5-16 Aralık tarihinde 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında Genç Erkek ve Genç Kızlar futbol turnuvası düzenlendi. Bu turnuvada her iki takımımızda üstün bir başarı göstererek şampiyon oldular. Öncelikle sporcularımı bu şampiyonluktan dolayı kutluyorum. Biz bu kategoride geçen yılda şampiyon olup Kahramanmaraş’ı başka şehirlerde temsil etmiş ve Genç Kız Futbol takımımız Türkiye üçüncülüğüne imza atmıştı. Bu yılda yine Kahramanmaraş’ı grup maçlarında temsil edeceğiz. Amacımız burada başarılarımıza başarı katarak Kahramanmaraş’ın ismini daha da yükseltmek” dedi.

 

 

Haber: Mesut Benli

 

Editör: Mahmut Beyaz