Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Fidanspor, kendi sahasında 62 Pertekspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.

BAL 2. Grupta mücadele eden ve aldığı kötü sonuçlar sonrası ligde zor günler yaşayan Fidanspor ligin 8 hafta maçında, diğer temsilcimiz Sakaryaspor’u 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. Bu galibiyetin ardından morallerin yükseldiği yeşil-sarılı ekip,  9. hafta maçında deplasmanda Şanlıurfa 11 Nisanspor ile 0-0 berabere kalarak iyi bir çıkış yakalamıştı. Yakaladığı bu çıkışı sürdürmek isteyen Fidanspor kendi sahasında 62 Pertekspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan temsilcimiz, 18, 22 ve 35. dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 gibi farklı bir skorla kapattı. Maçın ikinci yarısında iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. İkinci yarıda bulduğu fırsatları gole çeviremeyen Fidanspor, 70. dakikada 62 Pertekspor’un golüne engel olamadı. Maçın geri kalan dakikalarında da gol olmazken temsilcimiz sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte son üç haftada 7 puan toplayan temsilcimiz çıkışını devam ettirdi.

“ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK”

Fidanspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uyduran, maç sonu gazetemize yaptığı açıklamada 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Uyduran, “İyi bir hazırlık dönemi geçirmemize karşın lige iyi bir başlangıç yapamadık, Haliyle yeni bir takım olmanın zorlukları ile karşılaştık. Oynadığımız maçlarda görüyoruz ki ekip olarak iyi futbol oynamamıza rağmen bir türlü sonuca gidemiyorduk. Oynadığımız son üç maçta bu şansızlığımızı kırdık. Son iki haftada aldığımız 4 puanla iyi bir çıkış yakalamıştık. Bu maçtan da mutlaka 3 puan almamız gerekiyordu. Futbolcularım 90 dakika boyunca iyi futbol ortaya koyarak 3-1 gibi farklı skorla galip gelmesini bildik. Önümüzdeki haftalarda da puanlar alarak, alt sıralardan kurtulup üst sıralara doğru çıkışımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz