Turkcell’in rakipsiz ürünü olan Superbox, sağladığı imkânlarla sabit internet devrini bitiriyor. Şık tasarım ve üstün teknolojiyle fiber hızındaki Superbox, herhangi bir sabit internete ihtiyaç duymadan 4,5G sim kartı ile fiber hızında internet, tak çalıştır özelliği ile alt yapınız, portunuz olmasa bile her yerde fiber internete kesintisiz bir şekilde bağlanılabiliyor. Kurulum beklemeden mağazadan alıp istenilen yere kurabilen internet, sağladığı yeni tarifelerle avantajlar sağlıyor. Süperbox hakkında bilgi veren Kahramanmaraş DEKA Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç, “Sabit internette biliyorsunuz alt yapı, kazı çalışması, kablo çekilmesi gerekiyor. Bunda mobil iletişim kurduğu için havadan sinyal alışverişi yaptığı için hem kablo kirliliği olmuyor hem daha ekonomik. Basit bir sim kartla çalışıyor bakıldığı zaman daha maliyetsiz bu avantajı da müşterilere yansıyor” dedi.

“İNTERNETİNİZİ YANINIZDA TAŞIYABİLİRSİNİZ”

DEKA Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç, Superbox’un sağladığı imkânlarla ilgili şu ifadeler yer verdi: “Şık tasarım ve üstün teknolojiyle fiber hızını yaşamanız için fiber hız evinize geliyor. Başka herhangi bir sabit internet ihtiyacına duymadan, 4,5 G sim kartı ile fiber hızında internet şimdi her yerde. Üstelik sınırsız paketlerimizde mevcut. Taşınabilir olması sayesinde internetinizi 4,5 G hızında ister iş yerinizde kullanın, ister evinizde, ister yazlığınızda, isterse de bağ evinizde kullanın internetinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.”

“SABİT İNTERNETİ YANINDA TAŞIYORSUN”

Bilgiç devamında, “Süperbox diye bir kutu var içinde sim kart var bu sim kart sayesinde her yerden kullanılıyor. Şöyle düşünebiliriz evdeki interneti götürüp priz olan her yerde kullanabiliyorsun. Orada 4,5 G şebeke var ise çalışıyor. Sabit interneti yanında taşıyorsun.”

“YENİ UYGULAMADA KURULUM GEREKMİYOR”

Superbox’ın sağladığı yeni avantajından bahseden Bilgiç, “Daha önce Turkcell bayilerinden talep alınıyordu. Kurulum ekibi gelip evlere kurulumunu yapıyordu. Burada kurulum için müşteri birkaç gün bekleyebiliyordu. Şu anda yeni uygulamada müşteri mağazaya geliyor, sim kartını kutusunu alıyor evine götürüp takıyor. Yani bir kurulum gerektirmiyor. Daha önce bunu kurulum ekibi gelip kuruyordu ama yeni uygulamada kurulum gerekmiyor. İnsanlar alıp istediği yerde sabit internet gibi kullanıyorlar” diye konuştu.

“GENELLİKLE YAŞANAN EN BÜYÜK PROBLEM ALT YAPI PROBLEMİ”

Sabit ev internetinde genellikle insanların yaşadığı problemlerden biri alt yapı problemi olduğunu kaydeden Recep Bilgiç, “Binalarda kablo yok, port yok. Birçok binada telefon hattı çekilmemiş oluyor. Binanın telefon alt yapısı var ama bölgede telekom alt yapısı olmayabiliyor, ADSL alt yapısı olmayabiliyor. Bu tür alt yapı olmayan yerlerde sim kartla çalıştığı için her hangi kablo çekme ihtiyacı gerektirmiyor. Sinyal zaten sim kart üzerinden geliyor” ifadelerini kullandı.

“RAKİPSİZ BİR ÜRÜN”

Superbox’ın rakipsiz bir ürün olduğuna dikkat çeken Bilgiç, “Diğer operatörlerde de olmayan bir ürün. Türkiye’de sadece Turkcell’de olan bir ürün. Sabit internette nazaran mobil internet gittikçe yaygınlaşıyor. Çünkü sabit internette biliyorsunuz alt yapı, kazı çalışması gerekiyor kablo çekilmesi gerekiyor. Bunda mobil iletişim kurduğu için havadan sinyal alışverişi yaptığı için hem kablo kirliliği olmuyor hem daha ekonomik. Basit bir sim kartla çalışıyor bakıldığı zaman daha maliyetsiz bu avantajı da müşterilere yansıyor” dedi.

SUPERBOX TARİFELERİ

Superbox tarifelerinden de bahseden Recep Bilgiç, “100 GB 4,5G hızında internet 129,90 TL, 150 GB 4,5 G hızında internet 159,90 TL, 10 megabit limitsiz internet 199,90 TL tarifeleriyle de avantajlar sunuyor. Telefonlarda tarifeler kotalar oluyor bu da 10 megabit limitsiz internet var 199,90 kuruşa sabit ev internetini almış gibi düşünün istediğiniz gibi bağ olur, iş yeri olur, yazlık her yere kurulabiliyor. Yeter ki 4,5 G şebeke olsun” şeklinde konuştu.

(Haber: Abdulsamet İspir)

Editör: Mahmut Beyaz