Vizyonu, kararlılığı, çalışmaları ve halkına olan hizmetkârlığı ile 4 yıl önce devraldığı Kahramanmaraş’ı aradan geçen zamanda bambaşka bir şehir haline dönüştüren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bir hizmeti daha halkının ayağına getirdi. Görev süresi boyunca kilit parke yollardan tünel kavşaklara, Yedikuyular Kayak Merkezi’nden 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne, Aliya İzzetbegoviç Parkı’ndan sosyal tesislere kadar birçok önemli projenin altına imzasını atan Başkan Erkoç, yaklaşık 5 yıl önce yapımı tamamlanarak hizmete açılan Menzelet Mesire Alanı’nda tekne turu başlattı.

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR KAHRAMANMARAŞ İÇİN!
4 yıl önce göreve gelirken “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyen ve hizmet parolasını bu yönde tayin eden Başkan Erkoç, seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir yerine getirmekle kalmıyor, kentin gelişmesi için her geçen gün taş üstüne taş koyuyor. Bu anlamda kısa sürede Kahramanmaraş’ın altyapısal sorunlarını hızlı bir şekilde çözen ve bu konuda vatandaşlarını rahatlatan Başkan Erkoç, Kahramanmaraşlılara daha kaliteli, daha güzel bir şehir sunabilmek adına gecesini gündüzüne katıyor.

YEŞİLİ İLE KARADENİZ’İ MAVİSİ İLE AKDENİZ’İ ANDIRIYOR”

Alt yapı, üst yapının tamamını biterken, mega, prestij ve vizyon projeleri hız verildi. Şehrin vizyon projelerinden olan ve geçen yıl 730 bin bin kişiyi ağırlayan Yedikuyalar Kayak Merkezi’nin ardından, Menzelet barajında tekne gezileri başladı. Her turu 2,5 saat süren ve aynı anda 30 kişinin bindiği teknede, doğa harikası Alikayalar tüm çıplaklığı ile görülüyor. Yeşili ile Karadeniz’i mavisi ile Akdeniz’i andıran doğa harikası gölette önümüzdeki günlerde tekne sayısının arttırılacağı ve turizm birliklerinin şehri davet edileceği bildirildi.

STRES ATMANIN İSE BİRE BİR YOLU”

Doğası, suyu, havası, üretkenliği ile tanıtıma esareti yaşayan Kahramanmaraş, Başkan Erkoç ile yeni bir döneme girdi. Bacasız sanayi olan turizme başkanlığının 4’üncü yılında büyük önem veren Başkan Erkoç, iki hamle ile şehre bir milyondan fazla turist çekmeyi planlıyor. Geçen yıl Yedikuyular Kayak Merkezi’ne 730 bin kişi gelirken, bu sayı bu yıl tekne turu ile 1 milyonu bulması bekleniyor. Menzelet barajının güzelliğini, koylarını görmek isteyenlere 2,5 saatlik eşsiz bir manzaraya çıkaran tekne turu stres atmanın ise bire bir yolu.


 

Haber: Emre Akkış


 


 

Editör: Mahmut Beyaz