“Esenlik Kazandırıyor” kampanyası Malatya çekilişinin son programı yapıldı. Malatya’da kampanya boyunca yaklaşık 900 bin adet kupon satıldı, 12 adet otomobil ile birlikte onlarca hediye dağıtıldı.

‘HİÇBİR GÜÇ ÜLKEMİZDEKİ BU BİRLİKTELİĞİ BOZAMAYACAKTIR’
Halkın her zaman bir ve beraber olmayı başarabildiğini ifade eden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Son zamanlarda yaşanan olaylar bizlerin şevkini, huzurunu kaçırmaktadır. Bu ülkede ne zaman güzellikler yaşansa birileri rahatsız olmakta ve benzer olaylar yaşanmaktadır. Ülkemizde güçlü bir irade ve birliktelik olduğu için bu olayların üstesinden çok çabuk kolay gelinmektedir. Halkımız her zaman bir ve beraber olmayı başarabilmiştir. Bu topraklarda her zaman farklı etnik kökenler bir arada yaşayabilmişlerdir. Bundan sonra da hiçbir güç bu birlikteliği bozamayacaktır’ dedi.

‘ŞİRKETİMİZİN TEK RÜYASI MALATYA’DIR. ÇALIŞMALARIMIZIN TAMAMI MALATYA’MIZIN BÜYÜMESİ VE GELİŞMESİ İÇİNDİR’
Şirketimizin Malatya’nın bir değeri olduğunu söyleyen Boyraz, “Şirketimizin tek rüyası Malatya’dır. İlimize kazandırmak, Malatya’mızı üretim merkezi haline getirmek, yerel markalarımızı uç değer haline getirebilmek ve ilimizin katma değerini yükseltebilmektir. Marketlerimizi bölgeselleştiriyoruz, ürünlerimizin üretimlerine devam ediyor ve markalarımızı bölgesel bir güç haline dönüştürmek istiyoruz. Bu çabalarımızın tamamı Malatya’mız için. Malatya gıda üretim merkezi haline dönüşüyor. Bütün rüyamız bölgemizde ilimizin daha iyi noktalara taşınabilmesidir. Yarınlarımız bugünlerimizden daha iyi olacaktır” şeklinde konuştu. Esenlik’in Malatya’dan kazandığını tekrar yatırıma dönüştüren bir şirket olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar; “Malatya’ya yaptığı katkılardan dolayı şirket yetkililerimizi kutluyorum. Müşterisinden aldığını tekrar müşterisine dağıtmak sadece Esenlik’e has bir davranış” ifadelerini kullandı.Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, “Yaptığı önemli faaliyetlerden dolayı Esenlik şirketimizi tebrik ediyor, başarılılarının devamını diliyorum” dedi.

‘ESENLİK ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ BİR MARKASI HALİNE DÖNÜŞECEKTİR’
Motaş A.Ş Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, “Üretim yapmak önemlidir, ancak üretim ile birlikte bunu markalaştırmak ve bunu bir Türkiye markası haline getirmek daha da önemlidir. Esenlik’in bölgede saygın bir hale getiren şirket yetkililerimizi kutluyorum. Bu hızlı çalışmalar ile Esenlik’in yakın zamanda ülkemizin önemli bir markası haline geleceğini umut ediyorum. Malatya halkından Esenlik şirketine desteklerini devam ettirmelerini istiyorum. Bu çalışmaların artarak devam etmesini umut ediyorum” dedi.

‘KAZANDIĞINI MALATYA’YA YATIRIMA DÖNÜŞTÜREN KURULUŞ’
Malatya’nın öz malı Esenlik’in önemli işler yaptığını söyleyen Malatya Hacı Bektaşı Veli Kültür Vakfı Başkanı Hasan Meşeli; ‘Malatyamıza değerli hizmetler veren şirketimize teşekkür ediyorum. İlimizin kültürel, sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar yapan şirketimiz faaliyet yaptığı kolların tamamında başarılı işlere imza atmaktadır. Kazandığını Malatya’ya yatırama dönüştürmesi çok önemsememiz gereken bir konu’ ifadelerini kullandı. Maski Genel Müdür Yardımcısı Ömür Karaağaç ise; “Yaptığı bu değerli kampanyalardan dolayı halkımızın yüzünü güldürdüğü için Esenlik şirketine teşekkür ediyoruz” dedi. Esenlik Kazandırıyor Kampanyası Malatya üçüncü çekiliş sonucuna www.esenlik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz