Göksun Ulu Camii'de düzenlenen aşure etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Başkan Erkoç ve Güven, bir yandan vatandaşlara aşure dağıtırken, bir yandan da halkın sorunlarını dinledi. Etkinlik boyunca Göksunlu vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Erkoç, aşure dağıtımı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. "İnşallah bu güzel ayın birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur" diyen Başkan Erkoç, Türkiye'nin çok önemli süreçlerden geçtiğine dikkat çekti. Göksun Belediye Başkanı Güven ise böyle günlerin hep beraber paylaşmasının önemine değindi. 

"GÖNÜL COĞRAFYAMIZDAKİ MAZLUMLAR İÇİN KURTULUŞ DİLİYORUZ"
Başkan Erkoç, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Hep beraber bugün güzel bir aşure programı düzenledik ve Göksun'da vatandaşlarımıza  aşure ikram ettik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah ülkemizin huzurunu daim eylesin. Ülkemiz çok önemli süreçlerden geçiyor. Türkiye'miz adeta kuşatılmış Orta Doğu coğrafyasında birçok fitne, fesat çıkartmaya çalışıyorlar. İnşallah bu ay birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur. Rabbimizden gönül coğrafyamızdaki mazlumlar için kurtuluş diliyoruz."

"PAYLAŞMAK ÖNEMLİ"
Başkan Güven, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediyemiz Muharrem Ayı dolayısıyla Göksun'umuzda güzel bir aşure programı düzenledi. Muharrem Ayının tüm dünya Müslümanlarına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu güzel günleri hep beraber paylaşmak çok önemli."

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz