Arsan Center Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasiminde iş ve siyaset dünyası bir araya geldi. Çiftlerin nikahını Hanefi Mahçiçek kıyarken, nikah şahitliğini ise eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak ve kent protokolunün önemli isimleri yaptı.

MUTLULUĞUN DÖRT Z KURALINI UNUTMAYIN”

Nikah sonrası evlilik cüzdanını çifte veren eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak kısa bir konuşma yaparak çifte öğütler verdi. Mutluluğun dört Z kuralında saklı olduğunu belirten Kaynak, “Şehrimizin hem siyasette hem ticarette başarılara imza atmış saygın,muhterem iki ailemizin çoçuklarının nikahlarında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem aile dostlarımız hemde siyasette yol arkadaşlarımız. Gençlere bu oluşan taployu unutmalarını tavsiye ediyorum. Sevmeye devam edin, birbirinize saygı duyun. Hz. Hatice annemizin Efendimizi sevdiği gibi sevin ve sabırlı olun. Dünyan inişli çıkışlı günleri olacak ve sadakati asla bırakmayın” ifadelerini kullandı.

DAVETİMİZE İCABET EDENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Onikişubat Belediyesi meclis üyesi ve damadın babası Ekrem Ergin ise, davetlerine katılan herkese teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde eşimiz, dosttumuz tüm akrabalarımız buraya teşrif etmişler herkese çok teşekkür ediyorum. Evlenmemiş kardeşlerimede bu mutluluğu biran önce tatmaları nasip olur” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN FAKS YOLUYLA TEBRİK

Düğün merasimine katılamayan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Erol Kaya, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Atış, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak ve Mehmet Sağlam faks yoluyla tebriklerini iletti.

Haber : Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz