Play off müsabakalarında başarılı olmak isteyen Elbistanspor'da antrenman öncesi kurban kesilirken, Başkan Sertan Davdav, kazasız, sakatlıksız ve başarılı bir şekilde play off sürecini geçirmek istediklerini dile getirdi.

Andırın Yeşildağspor, Türkoğlu Belediyespor ve Pazarcık Aksuspor ile play off müsabakalarında karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar hazırlıklarını sürdürüyor.

Andırın Yeşildağspor maçının hazırlıklarını yapan kırmızı beyazlılarda yönetim antrenman öncesi kurban kesti.

Kulüp başkanı Sertan Davdav, "Elbistanspor'u hak ettiği yere getirebilmek için mücadele ediyoruz. Takımın sezon başında içerisinde bulunduğu durum ortadaydı. Bugün gelinen başarı noktası ortadadır. Önümüzde zorlu bir play off süreci var. Çok kritik 3 tane 90 dakika var. Bunun öncesinde kazasız, sakatsız ve başarılı bir şekilde play off sürecini tamamlayabilmek adına kurban kestik. Play off maçlarında bugüne kadar takıma sahip çıkan taraftarımızı yine yanımızda görmek istiyoruz. Kahramanmaraş'ta ve çevre illerde yaşayan herkesi bu maçları izlemeye ve takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Aynı zaman da Elbistan'dan araçlar kaldırılacaktır. Butün bunları programı yapıldı." dedi.

Bölgesel Amatör Ligde bulunan ve Kahramanmaraş'ı temsil eden bir takımın düşmesinin kesinleştiğini ifade eden başkan Davdav, 3 maç sonra sadece bir takımın Bölgesel Amatör Lige yükselme şansı elde edeceğini belirtti.

Kesilen kurbanın kanı futbolcuların alnına ve kranponlarına sürüldü.

Haber:Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz