Elbistan İlçesinde Demokrasi nöbetinin 21. Gününde de binlerce Elbistan’lı vatandaş meydanları boş bırakmadı. Elbistan Gençlik Merkezi’nin gençleri, aileleri ve bir çok vatandaştan oluşan yaklaşık 2 bin 500 kişilik grup 250 metre uzunluğundaki Dev Türk Bayrağını Demokrasi Nöbeti tutulan Dulkadiroğlu caddesine tekbirler ve sloganlar eşliğinde getirdi.

Elbistan Gençlik Merkezi “Biriz, Beraberiz, Kardeşiz. Geleceğin Teminatıyız” sloganı ile düzenlediği ve yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı yürüyüşte 250 metrelik Dev Türk Bayrağını Demokrasi nöbetinin tutulduğu Dulkadiroğlu Caddesine tekbirler ve sloganlar eşliğinde getirdiler. Elbistan ilçesi Dulkadiroğlu Caddesindeki demokrasi nöbeti tutan onlarca vatandaş, 250 Metrelik Dev Türk Bayrağını sloganlar ve alkışlar ile karşıladı. Elbistan’da Demokrasi nöbeti tutan binlerce vatandaşlara seslenen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Milletimiz 15 Temmuz’da Hainlere Tarihi Bir Ders Verdi dedi. Dulkadiroğlu Caddesinde Okunan Kur’an­ı Kerim tilaveti sonrası nöbet tutan Elbistan’lı vatandaşlara Kaymakam Tuncay Akkoyun “Allah Hepinizden Razı Olsun dedi.” Kaymakam Akkoyun yaptığı konuşmada şunları söyledi: “15 Temmuz’da bu hainlere, devlet düşmanlarına, asker kıyafeti giymiş çetelere, teröristlere Cenabı Allah’ın yardımıyla milletimiz tarihi bir ders vermiştir. Aziz milletimiz göğsünde iman, cesaret ve elinde ay yıldızlı bayrağımız ile tankların, silahların karşısında dimdik durdu, dağ oldu geçit vermedi ve tanklar, silahlar vatandaşlarımız karşısında yenik düştü ve bundan sonra da yenik düşmeye devam edecektir.
Cenab-ı Allah 15 Temmuz Gecesini Bir Daha Yaşatmasın
15 Temmuz, ülkemiz demokrasi tarihine kara bir leke sürmüştür bu hainler, bu FETÖ terör örgütü mensupları, Pensilvanya’da hoca kılığındaki hainden aldıkları talimatla aziz milletine hiç çekinmeden kurşun sıkıp bomba yağdırdılar. Ama aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara çıkın talimatıyla bu hainlere, bu devlet düşmanlarına tarihi bir ders verdi. Bu mili irade direnişinde şehitlerimiz oldu. Cenab-ı Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin ailelerine de sabır diliyoruz. Bizlere de 15 Temmuz gecesini bir daha yaşatmasın. Bizlere ve gençlere bundan ders almayı nasip etsin. Kaymakam Akkoyun: “15 Temmuz akşamı bu olayın duyulduğu andan itibaren sizlerle beraber meydanlardaydık. O geceyi sizlerde yaşadınız bizlerde yaşadık tüm Türkiye’de olduğu gibi. Sizlerden Allah Razı olsun sizin Allahınıza kurban Burada o ilk dakikalardan itibaren binlerce insan vardı ben bu dünyada da ahrettede şahitlik edeceğim” dedi.
Çocuklarımıza Anlatacağımız Şerefli Bir Hikayemiz Var
Bu geceyi çocuklarımıza anlatacağız. Diyeceğiz ki işte 15 Temmuz’da ben buradaydım. Çocuklarımıza anlatacağımız şerefli bir hikayemiz var bizim. Bu Hainler gibi böyle hainlikler umarım bir daha yaşanmaz diyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun sözlerinin sonunda birlik ve beraberlik mesajı vererek meydanlarda nöbet tutan binlerce vatandaşa teşekkür etti. Nöbet tutan vatandaşlara Es­Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Elbistan Temsilciliği yemek ikramında bulundu.
Editör: Mahmut Beyaz