30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimlerinde Ekinözü halkının büyük destek vererek göreve getirdiği Nursi Çeleğen, ilçeye kazandırdığı yatırımlarla halkının da gönlünde taht kurdu. Ekinözü’ne tarihinin en önemli hizmetlerini kazandıran Nursi Çeleğen’i tekrar belediye başkanı olarak görmek isteyen yaklaşık 60 kişilik heyet Ankara’ya çıkarma yaparak, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerini ziyaret etti. Aralarında Ekinözü ilçesinden mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve AK Parti’ye gönül veren vatandaşların bulunduğu 60 kişilik heyet, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’in tekrardan aday olmasını istediklerini direkt milletvekillerine bildirdi. Ankara’ya çıkarma yapan Ekinözü heyetini, meclis çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal ziyaret etti. Nursi Çeleğen’in de katıldığı ziyarette, Ekinözü heyeti Başkan Çeleğen’den duydukları memnuniyeti Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal’a anlattı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Özdemir ve Sezal, Nursi Çeleğen’in başarılı bir başkanlık dönemi geçirdiğini söyledi.

“BENİ ŞU MİLLETVEKİLİ DESTEKLİYOR DİYEN YALAN SÖYLÜYORDUR”

Ekinözü heyetini ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, “Ekinözü İlçesinden kalkıp kilometrelerce uzaktan bizleri ziyaret eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir gönül birlikteliğidir. Kahramanmaraş’tan gelen vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Böyle bir program düzenledikleri için Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e, meclis üyelerine ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin buraya kadar gelip Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e destek vermesi Genel Merkezimizin göz ardı edeceği bir şey değildir. Elbette bizlere böyle bir konu hakkında fikrimiz sorulursa bizlerde vatandaşlarımızdan gelen talepleri genel merkezimize iletiriz. Takdir vatandaşlarımız ve genel merkezimizindir. Bir aday adayı çıkıp beni şu milletvekili destekliyor diyorsa yalan söylüyordur” ifadelerini kullandı.

“BU ZİYARET SEÇİM ATMOSFERİNİN BAŞLADIĞINI GÖSTERİYOR”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ise yaptığı açıklamada Ekinözü heyetini Ankara’da görmekten mutlu olduğunu belirtirken, ziyaretin seçim atmosferine girildiğinin de bir göstergesi olduğunu söyledi. Sezal sözlerine şu şekilde devam etti, “Önümüzde seçim var sizlerin de malumu. İnşallah partimiz bu seçimden de başarıyla çıkacak. Seçim havasının başladığının göstergesidir bu ziyaret . Bizlere düşen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak adayımız kim olursa, onu desteklemektir. Belirlenen adayın Ekinözü ilçesi için ve memleketimizin için hayırlı olmasını diliyorum. Başta Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e ve muhtarlarımıza, meclis üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinin milletimize, Ekinözü ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Ardından AK Parti MDK Üyesi Türk İslam Karakoç’ta Ekinözü’nden gelen heyeti ziyaret etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz